Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Hong Kong Wine & Dine Festival Ngumumake Line-Up saka 34 Pengalaman Gastronomi

Semangat sing bisa ditindakake Hong Kong lan tresna marang urip durung bisa diremehake dening pandemi iki, lan iki nuduhake ing produksi Festival Anggur & Anggur Hong Kong sing bakal diwiwiti tanggal 11 November nganti 15 Desember 2020.

Biasane acara langsung saka wong, kaya biasane acara ing saindenging jagad, Festival Anggur & Anggur Hong Kong, sing diatur dening Dewan Pariwisata Hong Kong (HKTB), kanthi kreatif ngrancang terus nganggo "online + offline" format kaping pisanan. Iki bakal menehi pamirsa ing omah lan ing luar negeri pengalaman gastronomi anyar sing ora kaiket dening watesan wektu lan geografis.

Festival kasebut bakal menehi pengalaman online sing nyenengake, kalebu Cellar Anggur Online sing nampilake variasi langka lan penawaran spesial, lan masterclass masak lan ngicipi anggur kanthi langsung ing platform online mandeg. Bakal ana kelas masak lan demo langsung saka koki sing dibintangi karo Michelin, ngicipi anggur karo para sommelier terkenal, pasangan bir karo bir lokal, lan liya-liyane.

Ketua HKTB Dr. YK Pang nerangake langkah strategis kasebut: "Festival Anggur & Anggur Hong Kong minangka salah sawijining acara paling populer ing kalangan warga lokal lan turis wiwit didegake luwih saka sepuluh taun kepungkur. Sanajan wabah COVID-19 taun iki, kita ngarepake masarakat bisa tetep seneng budaya makan Hong Kong sing unik nalika menehi kesempatan bisnis kanggo sektor F & B lokal ing tengah iklim ekonomi sing tantangan iki. Ngatur Festival kanthi virtual ngidini kita entuk kaloro tujuan kasebut tanpa mbebayani kesehatan lan keamanan masarakat. ”

Hong Kong Wine & Dine Festival Ngumumake Line-Up saka 34 Pengalaman Gastronomi
Vicky Cheng saka VEA Restaurant & Lounge

Masterclass Online sing Trep

Kanggo pamirsa global, sorotan acara kasebut yaiku seri master 34 kelas online sing beda-beda sing bisa ditonton kanthi gratis. Masterclass bakal langsung diluncurake AnggurDineFestival.DiscoverHongKong.com suwene telung dina Setu lan Minggu berturut-turut wiwit tanggal 21 November nganti 6 Desember banjur kasedhiya uga kanggo tampilan on-demand. Dheweke nyakup macem-macem topik wiwit saka tren anggur lan roh nganti mangan apik, panganan sing sehat, lan seni plating panganan. Pengalaman offline kanggo konsumen lokal kalebu penawaran khusus lan acara gastronomi sing ditawakake atusan restoran ing Hong Kong kanggo dinikmati.

Hong Kong Wine & Dine Festival Ngumumake Line-Up saka 34 Pengalaman Gastronomi
Shane Osborn saka Arcane lan Cornerstone

Gabung karo Kelas Cook-along

Kanggo rasa asli Hong Kong, koki ing omah bisa langsung nampilake macem-macem kelas masak lan ngembangake buku masak karantina. Chef Eksekutif Adam Wong saka restoran Forum bakal menehi instruksi marang para pamirso cara nggawe nasi goreng Hong Kong Nasi Goreng Ah Yat sing ora bisa dilalekake. Kanggo sampeyan sing pengin ngasah katrampilan kuliner sing apik ing pawon, demonstrasi langsung dening koki Hong Kong sing dirayakake kayata loro Shane Osborn saka Arcane lan Cornerstone lan Vicky Cheng saka VEA Restaurant & Lounge minangka kesempatan sing apik kanggo nonton lan sinau anyar tips lan trik.

Hong Kong Wine & Dine Festival Ngumumake Line-Up saka 34 Pengalaman Gastronomi
James Suckling, kritikus sing misuwur internasional

Ayo Dhiskusi Anggur

Oenofil lan penyayang anggur bisa nyetel wicara anggur dening kritikus sing misuwur ing Hong Kong James Suckling lan Master Anggur Debra Meiburg, sing bakal nuduhake rekomendasi babagan tema "New Wave Bordeaux" lan "The Pacific West". . Ngisep bakal ngenalake telung botol anggur anyar sing terjangkau saka Bordeaux.

"Hong Kong minangka salah sawijining kutha anggur paling apik ing saindenging jagad, rangking ing level sing padha karo London lan New York," ujare Suckling. "Hong Kong uga tetep dadi pasar ekspor nomer siji kanggo anggur Bordeaux. Festival taun iki bakal nyedhaki luwih akeh wong ing saindenging jagad, lan aku ngarep-arep banget. ”

Hong Kong Wine & Dine Festival Ngumumake Line-Up saka 34 Pengalaman Gastronomi
Shirley Kwok, pendiri toko roti vegan The Cakery

Klumpukne Babak, Ladies!

Baris kanggo wanita kabeh ditampilake tanggal 28 November. Themed Lady's Talk, limang influencer sing ngguncang adegan panganan lan minuman Hong Kong masing-masing dadi tuan rumah kelas kanggo nuduhake kaprigelan unik kanggo keahliane dhewe. Shirley Kwok, pangadeg toko roti vegan The Cakery, bakal memimpin kelas masak kanggo para pamirso bisa nggawe Apple Pie tanpa vegan dhewe lan olahan. Kepala Chef Vicky Lau saka Ruang Makan TATE bakal nuntun pamirso liwat demonstrasi langsung babagan cara nggawe Endhog Crispy nganggo Sup Jamur. Sommelier sake bersertifikat Jamie Lo, Master Anggur paling enom ing Asia-Pasifik Sarah Heller, lan pembuat anggur aktris Bernice Liu bakal melu peserta liwat rasa, sampanye, lan anggur dhewe.

Hong Kong Wine & Dine Festival Ngumumake Line-Up saka 34 Pengalaman Gastronomi
Vicky Lau, Kepala Koki Ruang TATE

Kapinteran lan Kreativitas = Festival sing apik banget

"Sanajan acara mega HKTB wis dilereni sawetara wektu, kita nggunakake kapinteran lan sumber daya kanggo ngoptimalake lan adaptasi promosi karo latar mburi pandemi," ujare Ketua HKTB, Dr. Pang. "Pramila kita mutusake kanggo nerusake pementasan acara mega lan nggunakake format 'online + offline' anyar kanggo Hong Kong Wine & Dine Festival 2020. Iki minangka usaha anyar sing dirancang kanggo acara anyar ing ngendi kita nemokake awake dhewe. HKTB nindakake iki supaya masarakat bisa melu acara taunan iki sanajan ana pandemi lan mbantu bisnis sing angel banget kanggo promosi produke lan mbukak kesempatan bisnis anyar ing jaman sing angel kasebut. ”

"Tujuane yaiku supaya terus ningkatake ekonomi Hong Kong lan ngirim pesen positif marang jagad iki manawa semangat lan kekarepan Hong Kong sing bisa ditindakake durung diremehake kanthi pandemi apa wae, lan kita bisa nggunakake inovasi kanggo nganakake acara teken nalika kita siyap nyambut tamu bali menyang kutha kita, "tambah Dr. Pang.

Festival Anggur & Anggur Hong Kong diluncurake ing taun 2009, sawise Hong Kong lan Bordeaux nandatangani Memorandum Understanding babagan Kerja Sama ing Bisnis sing gegandhengan karo Anggur. Acara luar ruangan kanthi skala gedhe kanthi cepet dadi pusat perhatian ing kutha kasebut lan dijuluki salah sawijining festival festival panganan lan anggur internasional paling dhuwur ing donya dening Forbes Traveler.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Festival Anggur & Makan Hong Kong 2020 lan program lengkap masterclass online, bukak AnggurDineFestival.DiscoverHongKong.com

Kanggo informasi luwih lengkap lan a jadwal Masterclass Online, klik kene.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email