24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Nepal News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pengatur penerbangan China nundha rong penerbangan internasional amarga kasus COVID-19

Pengatur penerbangan China nundha rong penerbangan internasional amarga kasus COVID-19
Pengatur penerbangan China nundha rong penerbangan internasional amarga kasus COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

The Administrasi Penerbangan Sipil China (CAAC) dina iki ngumumake penundaan seminggu penerbangan Bangladesh Dhaka-Guangzhou Bangladesh-Bangladeshi lan penerbangan Himalaya Airlines Kathmandu-Chongqing sawise sawetara penumpang maskapai ing penerbangan kasebut bubar dianggep positif virus corona.

Miturut regulator penerbangan sipil Tiongkok, enem penumpang sing positif ing penerbangan Bangladesh-US Airlines Airlines BS325 tanggal 1 November, dene enem sing positif ing penerbangan H9787 Himalaya Airlines, perusahaan patungan Nepal-China, tanggal 4 November.

Penundaan penerbangan US-Bangla Airlines bakal diwiwiti tanggal 16 November, dene penerbangan Himalaya Airlines bakal diwiwiti tanggal 23 November, lan kalorone bakal suwene pitung dina tanggalan.

CAAC ngenalake mekanisme penghargaan lan penundaan tanggal 4 Juni supaya luwih akeh nyakup panyebaran COVID-19.

Miturut kabijakan CAAC, yen kabeh penumpang sing mlebu ing maskapai nyoba negatif kanggo COVID-19 suwene telung minggu, maskapai operasi bakal diidini nambah jumlah penerbangan dadi rong saben minggu.

Yen jumlah penumpang sing tes positif tekan limang, penerbangan maskapai bakal ditanggepi seminggu. Penundaan kasebut bakal ditindakake patang minggu yen jumlah penumpang sing tes positif tekan 10.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.