24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Rwanda Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Layanan Penerbangan Nasional mitra karo #VisaFreeAfrica

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sajrone 30 taun kepungkur, Uni Afrika nyoba ngatasi gerakan bebas ing bawana kasebut

Print Friendly, PDF & Email

Pembentuk Global Kigali wis bekerjasama karo Layanan Penerbangan Nasional (NAS), panyedhiya layanan penerbangan paling cepet ing pasar berkembang, kanggo sponsor eksklusif #VisaFreeAfrica (VFA), kampanye global kanggo nggampangake mobilitas ing Afrika.

Sajrone 30 taun kepungkur, Uni Afrika nyoba ngatasi gerakan bebas ing bawana kasebut. Rencana "Agenda 2063" kanggo ngenalake paspor Afrika umum ing taun 2020 saiki isih aktif nanging warga Afrika isih butuh visa kanggo lelungan menyang 42 saka 54 negara Afrika.

Kampanye #VisaFreeAfrica, sing diluncurake dening Kigali Global Shapers sajrone Forum Ekonomi Dunia kanggo Afrika ing 2016 kalebu petisi global sing njaluk:

• Kabeh 54 negara Afrika menehi visa 30 dina nalika tekan ing kabeh warga Afrika ing taun 2022.
• Entuk gerakan bebas wong ing kabeh negara Afrika ing taun 2030.

Saliyane petisi kasebut, Pembentuk Global ing saindenging bawana Afrika ngucapake pimpinan lan para pembuat kebijakan ing dialog babagan kebutuhan supaya gampang mobilitas ing bawana. Liwat inisiatif iki, para pemuda Afrika bakal nemokake platform kanggo nyuarakake alasan kenapa fasilitasi gerakan wong ing saindenging bawana saiki bisa nglacak Agenda benua 2063 kanthi cepet.

Kemitraan NAS lan VFA diwiwiti saka rapat Forum Ekonomi Dunia sing dianakake ing Davos, Swiss ing Januari 2017 lan diresmikake meh wae. NAS wis prasetya limang taun kanggo ndhukung kampanye iki sing bakal dileksanakake ing pirang-pirang negara Afrika ing wulan ngarep.

Michaella Rugwizangoga, Kurator Forum Global Economic Global Shapers ujar "Kanthi dhukungan saka Layanan Penerbangan Nasional (NAS), Pembentuk Kigali bakal luwih bisa mengkoordinasi upaya benua menyang wates Afrika sing mbukak lan nggampangake ngilangi syarat visa ing bawana. ”

Ing skala global, daya saing Afrika gegandhengan karo mobilitas tenaga kerja. Kanthi pasar Afrika bakal tuwuh dadi 2 milyar ing taun 2050, integrasi lan mobilitas manungsa luwih gedhe dibutuhake sajrone jam kasebut. Kebijakan visa liberal bakal mbantu ningkatake bathi pariwisata, nyengkuyung kesempatan bisnis anyar lan nggampangake tuwuhing ekonomi. Iki uga bakal mbukak kesempatan kerja anyar kanggo 60 persen * pemuda Afrika sing saiki nganggur.

Hassan El-Houry, CEO Group NAS, ujar manawa "NAS duwe anané luwih saka sepuluh bandara ing Afrika lan terus tuwuh kanthi cepet ing wilayah kasebut. Nalika ngembangake jejak operasi ing Afrika, tanggung jawab kita marang komunitas lokal uga saya tambah. Minangka mitra pembangunan Afrika, kita ngerti masalah mobilitas sing diadhepi para pemuda lan bisnis ing wilayah kasebut. Kanthi investasi ing wilayah kasebut lan kanthi ndhukung Visa Bebas Afrika, kita terus ngupayakake pembangunan benua lan warga. "

NAS makarya ngliwati Timur Tengah, Afrika lan Asia Tengah, kanthi anané 30 bandara, ngatur luwih saka 31 ruang tunggu bandara lan ngatasi pitung maskapai top 10 ing dunya kasebut. Kanthi basis pegawe luwih saka 8,000 karyawan sing duwe kemampuan lan pengalaman ing inti jaringan, NAS komitmen kanggo nyedhiyakake layanan penerbangan sing dadi tolok ukur sing paling apik ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov