24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis wong Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Zambia

Cruise Africa, merek sing disurung pimpinan sing misuwur miturut bendera PAMAESA lan AU

CruiseAfrica
CruiseAfrica
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Merek "Cruise Africa" ​​kudu disatukan lan nggawa rute kapal pesiar anyar menyang Afrika saka sisih lor menyang kidul, "ujare Alain St. Ange, mantan menteri pariwisata, penerbangan sipil, pelabuhan & segara ing Seychelles. ” Kita kudu adol itinerary Cruise Afrika menyang operator kapal pesiar, "tambah St. Ange.

St. Ange saiki duwe perusahaan konsultasi dhewe lan dadi mitra ing perusahaan New York  TravelMarketingNetwork.

St.Ange Consulting saiki makili PAMAESA lan ing kapasitas iki ketemu karo HE Auguste Ngomo, wakil penduduk Uni Afrika ing Kantor Wilayah Afrika Selatan (SARO). Pak Ngomo uga makili Organisasi Pembangunan Ghana Institute. Rapat kasebut ditindakake ing Livingstone, Zambia minggu kepungkur.

Asosiasi Manajemen Pelabuhan ing Afrika Wétan lan Kidul (PMAESA) minangka organisasi nirlaba, antar-pamrentah sing digawe saka Operator Pelabuhan, Pelayanan Garis Pamaréntah, Panyedhiya Layanan Logistik lan Maritim lan para pemangku kepentingan pelabuhan lan kapal liyane saka Wétan, Kulon lan Kidul Wilayah Afrika lan Samudra Hindia.

Kaloro pemimpin kasebut ngrembug babagan "Cruise Africa", merek penting sing bakal diadegake ing bawana

"Kita mbahas kebutuhan Uni Afrika supaya luwih melu pariwisata minangka industri penting kanggo Benua Afrika", tambah St. Ange. "Aku seneng nglaporake manawa kita mbahas babagan kepungkur, saiki lan masa depan wilayah kita lan AU. Uni Afrika kudu dadi organisasi sing nglumpukake kita lan ora bisa dadi badan sing nglawan kabeh sing ditindakake para leluhur. Penghormatan lan kedaulatan kudu dadi prinsip pandhuan sing suci kanggo klompok bawana kanggo mesthekake yen kita lan tetep bangga. AU kudu luwih melu pariwisata minangka industri vital kanggo Benua Afrika. ”

St. Ange negesake perselisihan sing ditindakake karo Uni Afrika lan Zimbabwe nalika pencalonan kanggo jabatan Sekretaris Jenderal UNWTO dibatalake amarga tekanan AU.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.