Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Cruising News Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

"16 Dina Aktivisme" ditandhani karo anané Uni Afrika ing patemon Zambia Cruise Africa

Pilih basa sampeyan
VP-of-Zambia-with-AU-Mahawa-Kaba-and-PMAESA-Nozipho
VP-of-Zambia-with-AU-Mahawa-Kaba-and-PMAESA-Nozipho
ditulis dening editor

"16 Dina Aktivisme" ditandhani karo anané Uni Afrika ing patemon Zambia Cruise Africa

Print Friendly, PDF & Email

Pemimpin industri ing rapat Pelabuhan lan Maritim Afrika Wétan lan Kidul (PMEASA) ing pinggir Kali Zambezi ing Livingstone, Zambia, gabung karo Uni Afrika liwat Departemen Gender lan Pembangunan Wanita kanggo menehi tandha "16 Dina Aktivisme "Ing forum investor taunan tanggal 22 & 23 November 2017.

Membangun tema konferensi kasebut, "Ngunggahake profil negara-negara sing ana gandhengane karo rantai nilai logistik lan maritim," CEO, MD, lan pimpinan senior ing pelabuhan lan industri maritim muji upaya kanggo ningkatake profil kesetaraan gender lan pemberdayaan wanita ing sektor kasebut lan setya nggunakake jaringan kanggo maju agenda penting iki.

Hon. Wakil Presiden Republik Zambia, Ibu Inonge Mutukwa Wina, menehi salam marang industri lan upaya AU kanggo nggawe sektor kelautan luwih akeh wanita lan ngucapake dhukungan kanggo nggawe Bab WOMESA ing Zambia. Minangka ketua konferensi iki, Yang Mulia Eng. Brian Mushimba, Menteri Transportasi lan Komunikasi Republik Zambia, negesake manawa kekerasan adhedhasar jender ora duwe papan ing sektore, lan masarakat lan 16 Dina Aktivisme nyedhiyakake kesempatan kanggo mikirake babagan carane kita bisa mbangun komunitas sing nuwuhake gender. kesetaraan. Ngomong ing Rapat Dewan, Pak Bisey Uireb, Ketua PMESA lan CEO Otoritas Pelabuhan Namibia, nyaranake supaya proyek lan inisiatif sing ndhukung kesetaraan gender lan pemberdayaan wanita bakal dadi agenda utamane.

Ms. Catherine Wanjiru, Direktur Urusan Otoritas Pelabuhan Kenya, lan Ibu Nozipho Mdawe, Sekretaris Jenderal PMEASA lan salah sawijining mitra konferensi, loro-lorone ujar manawa dheweke luwih akeh wanita bakal melu kepemimpinan institusi pelabuhan lan laut lan bakal nggunakake platform kanggo ningkatake profil lan swara wanita, kalebu nggawe kategori penghargaan Ports of Excellence kanggo ngakoni upaya promosi wanita ing industri kasebut. Pak Gary Dockerty, Direktur Sales ing SANMAR sing berbasis ing Dubai, muji inisiatif iki lan ujar manawa asring banget talenta bakal ilang amarga prasangka, lan kita kudu mandheg tumindak kasebut saiki lan selawase ing Afrika lan saindenging jagad.

Zambia

Ngomong atas nama Uni Afrika, Ibu Mahawa Kaba Wheeler mratelakake rasa syukur lan ngarep-arep manawa luwih akeh industri bakal ngetutake langkah PMESA kanggo menehi tandha 16 Dina Aktivisme lan kondhisi bakal digawe kanggo nambah jumlah wanita ing posisi kepemimpinan lan nuduhake. kesempatan bisnis. Dheweke negesake manawa saben langkah dietung, lan sikap industri babagan toleransi nol tumrap panganiaya tumrap wanita iku pinuji. Kenya, Afrika Selatan, Nigeria, Komoro, lan Republik Guinea duwe wanita sing dadi pemimpin plabuhan lan operasi maritim.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.