24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Mewah News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK

Eva Longoria Bastón nulungi Korinta Hotel London dadi semangat perayaan

Eva-Longoria-1
Eva-Longoria-1
ditulis dening editor

Eva Longoria Bastón nulungi Korinta Hotel London dadi semangat perayaan

Print Friendly, PDF & Email

Aktor lan dermawan, Eva Longoria Bastón, ing London kanggo Gala Gift Global tahunan, ngirim surat pisanan menyang Santa ing kothak layang lobi khusus London ing Koréa, dikabarake yen katon sewengi saka Reindeerland. Para tamu dijaluk nulis surat kanggo Santa lan ngirim ing kothak layang kanthi kiriman paling apik sing menang hadiah hotel saben dina suwene 1-24 Desember.

"Musim perayaan minangka wektu sing gaib banget kanggo para tamu sing nggawe kenangan kanggo kabeh wong. Kita seneng banget yen Eva bisa tetep bebarengan lan ndhukung dheweke lan Gala Gala Global Global sing luar biasa. Kanggo kula, iku minangka cara sing apik kanggo miwiti musim liburan, "jarene Thomas Kochs, Direktur Utama.

Teh Soré Festive ing Koréa Hotel Hotel London disedhiyakake ing Hotel Crystal Moon Lounge.

Menu nedha awan & nedha bengi kasedhiya kanggo pesenan ing Restoran Northall lan Massimo - kasedhiya informasi luwih lengkap ing Corintaia.com / London.

Musik langsung sing dimainake ing piano Grand Steinway ing hotel bakal ngiringi pengalaman para penggemar Teh Sore wiwit jam 2:30 6-00:XNUMX saben dina.

Dekorasi Natal kanthi Desain Janjian janjian, desainer kembang ing hotel ing Korinia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.