Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Peru Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Lima nyumbang luwih saka setengah pariwisata Peru

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Plancongan & Pariwisata nyumbang 4.6% PDB Lima, total US $ 4.5 milyar ing 2016

Print Friendly, PDF & Email

Lima nyumbang 59% GDP Perjalanan & Pariwisata ing Peru, amarga kutha kasebut minangka pusat lan gateway utama ing negara liya, kanthi 90% pengunjung ing Peru paling ora sewengi ing ibukutha, mbukak laporan anyar dening Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC), Pengaruh Wisata & Pariwisata Kota Amerika Latin.

Pengaruh Plancongan & Pariwisata Kota Amerika Latin minangka salah sawijining seri laporan saka WTTC sing nuduhake kontribusi Pariwisata & Pariwisata kanggo ekonomi kutha lan nggawe lapangan kerja. Panaliten kasebut nyakup 65 kutha, enem ing Amerika Latin.

Plancongan & Pariwisata nyumbang 4.6% PDB Lima, total US $ 4.5 milyar ing 2016. Belanja internasional tanggung jawab 35.4% saka pendapatan pariwisata, lan Amerika Serikat dadi dhaptar utama pasar sumber (25%), banjur Argentina (7% ), Brasil (6%), Spanyol (5%) lan Meksiko (4%).

Kontribusi total Pariwisata & Pariwisata Peru menyang PDB yaiku PEN66.2bn (US $ 19.6bn), 10.1% PDB ing taun 2016. Sumbangan total Pariwisata & Pariwisata kanggo lapangan kerja, kalebu lapangan kerja kanthi ora langsung didhukung dening industri, yaiku 8.2% saka total pegawean (1,3 yuta proyek). Sajrone sepuluh taun sabanjure, 552,000 lapangan kerja anyar diarepake bakal digawe lumantar kegiyatan Plancongan & Pariwisata ing Peru.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov