Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Santiago nyumbang setengah pariwisata Chili

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-12
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ibu kutha Chili minangka pusat penting kanggo penerbangan domestik lan internasional

Santiago nyumbang setengah saka kegiatan Plancongan & Pariwisata Chili (48.9%), total US $ 3.9 milyar, amarga ibukota Chili minangka pusat penting kanggo penerbangan domestik lan internasional, ujare laporan anyar saka Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC), Efek Wisata & Pariwisata Kota Amerika Latin.

Pengaruh Plancongan & Pariwisata Kota Amerika Latin minangka salah sawijining seri laporan saka WTTC sing nuduhake kontribusi Pariwisata & Pariwisata kanggo ekonomi kutha lan nggawe lapangan kerja. Panaliten kasebut nyakup 65 kutha, enem ing Amerika Latin.

Sanajan sektor pentinge kanggo ekonomi Santiago wis saya kuat wiwit taun 2006, panganggone PDB kutha umume relatif murah dibandhingake kutha-kutha liyane ing panliten kasebut, 3.2%, amarga kutha kasebut gumantung banget karo industri liyane kayata produksi sandhangan lan tambang tembaga.

PDB Pariwisata & Pariwisata ing Santiago nyumurupi pertumbuhan 7.5% sajrone dasawarsa kepungkur lan tren kasebut bakal diterusake kanthi tikel pendapatan tikel sajrone sepuluh taun sabanjure lan tingkat pertumbuhan 7.1%, nuduhake yen ing negara kasebut umume. Sektor kasebut bakal entuk bathi luwih saka konektivitas tambahan yen kutha mbukak terminal bandara internasional sing anyar ing taun 2020. Luwih saka 110,000 lapangan kerja ing ibukutha, 3.3% saka kabeh lapangan kerja ing Santiago, langsung dianggep Travel & Pariwisata.

Pasar internasional saiki duwe peran luwih gedhe ing pariwisata Santiago; pangeluaran sing mundhak saka 21% ing taun 2006 dadi 24% ing taun 2016. Saklawas sapratelone permintaan internasional teka saka Amerika Serikat. Kosok baline, pengunjung AS mung kalebu 5% saka kabeh belanja internasional ing saindenging Chili, nuduhake manawa akeh wong Amerika ora melu-melu ngluwihi ibukutha.

Nggoleki ibukutha, kontribusi total Pariwisata & Pariwisata Chili menyang PDB yaiku CLP16,852.1bn (US $ 24.9bn), 10.1% PDB ing taun 2016. Kontribusi total Pariwisata & Pariwisata kanggo lapangan kerja, kalebu lapangan kerja kanthi ora langsung didhukung dening industri iki ana 9.8% saka total lapangan kerja (793,500 kerja). Sajrone sepuluh taun sabanjure, 160,500 lowongan kerja anyar dijangka digawe liwat kegiatan Plancongan & Pariwisata ing saindenging negara.