Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Argentina ngilangi Tarif Wangsulan kanggo turis saka Kanada

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penghapusan Tingkat Resiprokalitas bakal diwiwiti tanggal 1 Januari 2018

Print Friendly, PDF & Email

Turis saka Kanada sing duwe paspor biasa ora maneh kudu mbayar Tarif Reciprocity kanggo mlebu Argentina. Penghapusan kasebut bakal diwiwiti tanggal 1 Januari 2018.

Menteri Pariwisata Argentina, Gustavo Santos, ujar manawa "penting banget kanggo nyedhiyakake mekanisme anyar kanggo turis sing pengin ngunjungi negara kita lan maju ing integrasi internasional. Pariwisata minangka kegiatan utama kanggo hubungan komersial Argentina karo jagad iki ”.

Ing babagan panyambungan, Argentina lan Kanada luwih nyambung. Saiki, Air Canada gabung karo Toronto karo Buenos Aires kanthi 6 frekuensi minggon, kanthi persinggahan sadurunge ing Santiago de Chile, sanajan ing Mei 2018 bakal ana 3 frekuensi mingguan langsung.

Uga ana penerbangan kanthi persinggahan sing dioperasikake dening Delta (Atlanta, USA), Aeroméxico (Mexico City), United Airlines (Houston, USA) lan American Airlines (ngliwati Dallas, Miami utawa New York).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov