24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Kanada Breaking News Industri Hospitality News wong Warta Breaking Romania Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Kanada ngangkat syarat visa ing Rumania lan Bulgaria

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Keputusan kanggo ngangkat syarat visa minangka puncak keterlibatan tingkat tinggi karo Rumania lan Bulgaria babagan masalah visa sing diwiwiti ing 2014

Print Friendly, PDF & Email

Warga Rumania lan Bulgaria ora butuh visa maneh wiwit jam 9 esuk ET (4 sore EET) dina iki, kanggo lelungan menyang Kanada kanthi wektu sithik (biasane nganti nem wulan) kanggo bisnis, kanggo ngunjungi kulawarga lan kanca, utawa kanggo turisme.

Nanging, padha karo lelungan sing ora dikepengini visa, dheweke butuh Otoritas Travel Elektronik (eTA) kanggo mabur utawa liwat bandara Kanada. ETA ngidini para pejabat bisa nampilake para pelancong supaya ora bisa ditampa sadurunge mlebu pesawat menyang Kanada.

Keputusan kanggo ngangkat persyaratan visa minangka puncak keterlibatan tingkat tinggi karo Rumania lan Bulgaria babagan masalah visa sing diwiwiti ing 2014. Iki nuduhake pentinge Pamrentah Kanada menehi hubungan karo kaloro negara kasebut, lan Uni Eropa kanthi luwih wiyar.

penawaran

"Kanada nganggep hubungan kuat karo Rumania, Bulgaria lan Uni Eropa, lan kita seneng bisa ngluwihi lelungan tanpa visa menyang warga kabeh negara anggota Uni Eropa. Gampang nggawe wong Romania lan Bulgaria teka ing Kanada bakal nyengkuyung luwih akeh lelungan lan perdagangan, sing bakal nggawe bisnis, perdagangan lan kesempatan investasi anyar kanggo wong Kanada lan Eropa. ”

- Yang Terhormat Ahmed Hussen, Menteri Imigrasi, Pengungsi lan Kewarganegaraan

Kasunyatan cepet

• Situs web Pamrentah Kanada, Canada.ca/eTA, minangka siji-sijine situs sing valid kanggo para lelungan kanggo njaluk eTA.

• Ndhaptar eTA minangka proses online sing murah, regane murah ($ 7 CAD), sing mbutuhake wektu sawetara menit. Kabeh sing dibutuhake para wisatawan yaiku paspor, kertu kredit utawa debit, alamat email lan akses menyang Internet.

• Antarane tanggal 1 Mei lan 30 November 2017, warga Romania lan Bulgaria sing nduweni hak bisa ndhaptar eTA, dudu visa, kanggo mabur menyang Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov