Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Investments News Teknologi Pariwisata transportasi

LOT Polish Airlines ngirimake perusahaane Boeing 737 MAX

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

737 MAX nyedhiyakake efisiensi, reliabilitas, lan kenyamanan penumpang paling dhuwur ing pasar lorong siji

Print Friendly, PDF & Email

Boeing lan LOT Polish Airlines ngrayakake pengiriman pesawat MAX 737 pertama kanggo maskapai kasebut, nggawa pesawat 737 sing anyar lan apik menyang pasar Eropa tengah lan wetan. Jet kasebut uga MAX pisanan sing diselehake dening penyewa pesawat terkemuka Air Lease Corporation (ALC).

LOT, maskapai bendera Polandia, ngrencanakake ngirim pesawat MAX tambahan minangka strategi kanggo nambah maskapai kanthi nguntungake.

"Kita bangga bisa dadi salah sawijining operator pertama ing donya kanthi pesawat Boeing 737 MAX sing canggih ing armada jarak pendek lan menengah," ujare Rafal Milczarski, kepala pejabat eksekutif, LOT Polish Airlines. "Kita wis dadi salah sawijining maskapai Eropa sing paling cepet lan aku yakin manawa langkah gedhe iki bakal mbantu kita target supaya bisa nambah efektivitas operasional lan ningkatake layanan. Kanthi Dreamliner Boeing 787 sing paling modern lan anyar 737 MAX, kita minangka maskapai sing paling nyaman kanggo para pelanggan, luwih larang regane lan paling pungkasan, nanging luwih ramah lingkungane. Thanks kanggo kerja sama karo mitra, LOT maneh kudu maju kanggo nyetel nada kanggo mbesuk industri penerbangan ing wilayah kita. ”

737 MAX nyedhiyakake efisiensi, reliabilitas, lan kenyamanan penumpang paling dhuwur ing pasar lorong kanthi nggabungake mesin CFM Internasional LEAP-1B International, winglet Teknologi Advanced, Boeing Sky Interior, tampilan dek pesawat gedhe, lan perbaikan liyane. Keuntungan efisiensi mbantu nggawe MAX pesawat paling cepet ing sejarah Boeing kanthi luwih saka 4,000 pesenan saiki saka 92 pelanggan ing saindenging jagad.

"Kita seneng banget ngumumake penempatan sewa 737 MAX pertama iki karo LOT, yaiku sing pertama saka enem 737 MAX 8 anyar kanggo sewa jangka panjang kanggo maskapai kasebut. MAX 8 nawakake efisiensi anyar lan pengalaman penumpang sing luwih apik sing bakal luwih apik kanggo jaringan rute LOT sing tambah akeh, "ujare Steven F. Udvar-Hazy, Ketua Eksekutif Air Lease Corporation. ALC duwe 129 pesawat 737 MAX liyane kanthi pesenan.

"LOT wis dadi pelanggan sing regane wis puluhan taun lan kita seneng bisa dadi salah sawijining operator MAX pisanan ing Eropa," ujare Monty Oliver, wakil presiden Penjualan Eropa, Pesawat Udara Komersial Boeing. "MAX 737 bakal nyedhiyakake efisiensi, kisaran, kehandalan, lan biaya operasional sing padha karo LOT, lan terus menehi pengalaman premium kanggo para penumpang."

Loro saka enem 737 MAX 8s, LOT duwe rencana kanggo nggedhekake armada Dreamliner sing efisien lan penumpang sing nyenengake kanthi nambah papat 787-9s maneh ing pungkasan taun 2019.

Maskapai kasebut nggunakake pesawat anyar kanggo nambah jaringan. Wiwit 2016, LOT ngumumake peluncuran 42 rute, kalebu layanan jarak jauh saka Warsawa menyang Los Angeles, Newark lan Kraków menyang Chicago. Ing wulan Mei 2018, LOT bakal ngluncurake koneksi saka Warsaw menyang Singapura uga saka Budapest menyang New York City lan Chicago.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov