Gempa kanthi skala awal 6.0 wis nyerang cedhak pesisir Ekuador.

Survei Geologi AS ujar gempa kasebut udakara 20 kilometer (12.5 mil) saka Bahia de Caraquez. Gempa kasebut, sing jerone 24 kilometer (udakara 15 mil), kedadeyan udakara jam 1120 GMT (6:20 am EST) dina Minggu.

Bahia de Caraquez udakara 360 kilometer (220 mil) sisih kulon ibukutha Ekuador, Quito.

Nganti saiki, ora ana cilaka utawa karusakan ing negara Amerika Selatan.

Lokasi:

  • 20.1 km (12.5 mi) NE saka Bahía de Caráquez, Ekuador
  • 31.6 km (19.6 mi) NW saka Chone, Ekuador
  • 33.8 km (21.0 mi) N sa Tosagua, Ekuador
  • 42.1 km (26.1 mi) NNW saka Calceta, Ekuador
  • 65.9 km (40.8 mi) NNE saka Portoviejo, Ekuador