Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Zambia

Zambia siyap kanggo Travel Expo

zatex
zatex
ditulis dening editor

Zambia siyap kanggo Travel Expo

Print Friendly, PDF & Email

Badan Pariwisata Zambia (ZTA) bakal dadi tuan rumah Ekspo Perjalanan Zambia (ZATEX) edhisi kaping papat, wiwit tanggal 12-14 April 2018 ing Lusaka, Zambia.

Tujuan utama hosting ZATEX yaiku kanggo nggedhekake basis klien pariwisata kanthi tujuan drastis menyang Zambia kanthi ora mung duwe perdagangan lan media sing berkualitas ing pameran kasebut, nanging uga ngatur interaksi langsung karo pemangku kepentingan industri lan pengambil keputusan.

Ekspo Plancongan Zambia menehi para pamiarsa kaunggulan kompetitif ing industri amarga dheweke bisa conto macem-macem produk pariwisata sing ditawakake negara kasebut liwat tur familiarization produk.

Maca artikel lengkap ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.