Airlines Airport Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Maskapai Amerika Latin Pertama nggawe penerbangan 737 MAX sing pertama

Aerolineas-Argentinas-Boeing-737-Max-8
Aerolineas-Argentinas-Boeing-737-Max-8
ditulis dening editor

Maskapai Amerika Latin Pertama nggawe penerbangan 737 MAX sing pertama

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai penerbangan Aerolíneas Argentina nggawa pesawat Boeing 737 MAX sing pertama sawetara dina kepungkur lan nggawe penerbangan komersial perdana saka Buenos Aires menyang Mendoza. Iki minangka pesawat pertama ing Amerika Latin sing ngoperasikake pesawat iki.

Lalu lintas penumpang Aerolíneas Argentina wis tambah 15 persen ing taun kepungkur, 22 persen wiwit 2015. Kanggo ndhukung pertumbuhan kasebut, maskapai kasebut rencana ngirim pesawat 12 MAX pesawat lan nggunakake pesawat ing wilayah lan mengko ing taun 2018, menyang Karibia.

737 MAX minangka pesawat sing paling laris ing sejarah Boeing, ngluwihi 4,000 total pesenan nganti saiki. Aerolíneas Argentinas MAX 8 dikonfigurasi kanggo 170 penumpang lan mabur 3,515 mil laut (6,510 kilometer, udakara luwih saka 4,000 mil).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.