Wisata sing Bisa Diakses Warta Breaking UK

Apa Pelatih Catering Luwih Kanggo Wong sing duwe Mobilitas Winates?

pelatih
pelatih
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perjalanan pelatih bisa dadi macem-macem kesenengan, nggawa sampeyan menyang lokasi unik sing pancen ora kepenak nyopir dhewe. Nanging, kanggo wong sing duwe mobilitas winates, pelatih utawa perjalanan bis bisa dadi siji-sijine mode transportasi sing bisa digunakake, mula luwih penting yen kendharaan iki nyedhiyakake wong sing kesulitan navigasi. Kendaraan sing bisa diakses kursi roda saiki wis katon jelas ing masarakat, kalebu pelatih, nanging apa sejatine bisa ngupayakake supaya transportasi sing duwe masalah mobilitas bisa ditindakake kanthi lancar?

Ya - Tanjakan Ora Saka Tangga

Kaya sing sampeyan ngerteni ing sawetara bis, undhak-undhakan dibutuhake kanggo nggayuh kursi sing ana ing mburi pelatih. Kanggo sampeyan sing kudu nggunakake kursi rodha kanggo ngubengi, iki pancen ora praktis lan bakal nyegah wong kasebut tekan kursi kasebut. Nanging, pelatih wis mesthekake manawa pulo kasebut bebas langkah, lan nggunakake landhesan subtle kanggo ngidini sing ana ing kursi rodha utawa nganggo tongkat mlaku tekan kursi kasebut. Iki pancen nyenengake banget, lan kita bisa ngarep-arep bisa ndeleng tren sing terus dilatih ing mbesuk.

Ya - Ruang Kursi Roda

Pelatih saya akeh sing njamin paling ora ana siji kursi rodha ing kendharaan kasebut, saengga sing ana ing kursi roda bisa lenggah kanthi tentrem lan ngerti yen dheweke ora prelu berjuang supaya bisa metu saka kursi lan menyang papan liyane. Iki nggawe urip dadi luwih gampang kanggo akeh wong sing duwe mobilitas suda, lan ngilangi rasa kuwatir sing bisa ditindakake nalika nggawe awake dhewe utawa ngisin-isini awake dhewe ing ngarep umum. Pungkasane, wong-wong sing duwe mobilitas suda pengin kepenak, yaiku sing cocog karo kursi roda ing pelatih.

Ora - Butuh Ruang sing Lebih Gedhe Kanggo Skuter Mobilitas

Pelatih duwe papan panyimpenan sing akeh banget kanggo para penumpang, nanging papan iki kudu dioptimalake kanggo sing nggunakake skuter mobilitas. Saiki teknologi wis maju ing generasi kita, luwih akeh wong sing duwe mobilitas suda nggunakake skuter minangka cara kanggo ngubengi awake dhewe sing beda karo kursi roda standar. Nanging, pelatih asring ora bisa nyedhiyakake wong-wong kasebut, amarga pelatih bisa uga ora duwe papan kanggo nyimpen skuter mobilitas, utawa kapasitas nggawa. Nanging, amarga skuter iki dadi luwih cerdas, lan asring bisa dilipat kanggo ngoptimalake papan, pelatih bisa uga nyedhiyakake wong-wong kasebut ing wektu sing cedhak, lan ngidini wong-wong sing duwe skuter mobilitas bisa dadi pelatih kanthi aman.

Ora - Toilet isih angel diakses

Akeh masalah mobilitas sing muncul yen wis tuwa, lan nalika saya tuwa saya nguyuh. Amarga iku, jedhing ing pelatih kudu bisa diakses kanthi gampang; yen ora, penumpang bisa dadi ora nyaman. Nanging, umume pelatih saiki duwe jamban ing dhasar tangga sing jero banget, saengga meh ora bisa digayuh karo sing duwe mobilitas winates. Nalika iki minangka masalah sing angel ditanggulangi amarga sifat pelatih sing ringkes, sistem bisa dileksanakake ing endi akses menyang jamban uga bisa mapan ing njaba pelatih. Kanthi cara iki, yen wong sing duwe mobilitas suda butuh jamban, pelatih bisa mandheg kanthi aman ing sacedhake lan nuli penumpang metu ngatasi rasa lega.

Dadi, jelas kanggo ndeleng kepiye pelatih ngupayakake supaya lelungan dadi pelatih luwih gampang kanggo wong-wong sing duwe mobilitas winates, nanging isih akeh sing isih kudu bisa ngoptimalake layanan sing bisa diakses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.