Awards Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi

Dijenengi: Juara Juara Bumi saka Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo Kontribusi Transportasi Karbon Rendah

Mobike
Mobike
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mobike, perusahaan saham sepeda dockless sing pertama lan paling gedhe ing donya, saiki diarani dadi Juara Bumi 2017 dening Lingkungan PBB, kanggo ngakoni kontribusi transformatif perusahaan kanggo kemajuan transportasi umum karbon rendah. Penghargaan kasebut diwenehake marang pendiri Mobike lan Presiden Ms. Hu Weiwei ing upacara khusus sajrone Majelis Lingkungan PBB Tahunan Ketiga sing dianakake minggu iki ing Nairobi, Kenya.

KEPIMPINAN VISI ING MOBILITAS ECO

Penghargaan Juara Bumi minangka penghormatan lingkungan PBB sing paling dhuwur; mengeti tokoh-tokoh sing luar biasa saka sektor publik lan swasta lan saka masarakat sipil sing tumindak kasebut duweni pengaruh sing transformatif lan positif marang lingkungan. Wiwit madeg 14 taun kepungkur, penghargaan kasebut wis diakoni luwih saka 80 pemenang - wiwit saka pimpinan bangsa nganti aktivis akar rumput - ing kategori kabijakan, sains, bisnis lan masyarakat sipil.

Mobike nampa penghargaan kasebut ing Wawasan Wirausaha kategori, minangka pengakuane prestasi kanggo ngetrapake model bisnis inovatif kanggo ningkatake mobilitas lingkungan kutha nalika ngatasi tantangan polusi udara kutha lan nyuda emisi karbon. Kacepetan sing nggumunake nalika Mobike wis tuwuh dadi perusahaan terkemuka ing donya minangka bukti ora mung saka kepengurusan lan pengabdiane para staf sing rajin, nanging uga siyap global kanggo ngrampungake ekonomi ijo.

EKONOMI HIJAU KUNING PEDAL KANGGO MUNG NYAWAB

"Nalika pisanan miwiti Mobike, tujuane yaiku ngganti kutha kanthi nggawe sepeda kasedhiya kanggo kabeh wong. Sepeda asor kasebut ora mung bisa ngganti wong lan kutha, nanging uga bisa mbantu ngowahi jagad - minangka simbol perdamaian universal, lan minangka senjata kanggo nglawan perubahan iklim, "ujare Hu Weiwei nalika nampa penghargaan kasebut.

"Pancen, kita yakin manawa inovasi, teknologi, lan partisipasi publik penting kanggo nggayuh Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB. Pramila kita pengin ngajak pamrentah, LSM, kutha, komunitas lan bisnis kanggo gabung karo kita ing Mobike - bebarengan karo Perserikatan Bangsa-Bangsa - kanggo nganakake bareng-bareng pit, lan nggawe ekonomi ijo sing nganggo pedal kanggo mbesuk. "

SUMBANGAN KESEHATAN MOBIKE LAN KANGaruh

Nalika nekani Majelis Lingkungan PBB Tahunan Ketiga, Hu Weiwei uga melu serangkaian dialog karo pimpinan PBB, bisnis lan LSM babagan solusi praktis tumuju planet sing bebas polusi.

Ibu Hu ngenalake model bisnis lan inovasi Mobike kanggo transportasi kutha berkelanjutan. Wiwit diluncurake ing 2016, Mobike wis ngubah kutha kanthi solusi inovatif ing mobilitas kutha. Wis rampung kanthi mbayangake maneh lan nggawe maneh teknologi sing disenengi ing saindenging jagad luwih saka satus - sepeda.

Kanthi nggawe bersepeda kutha luwih gampang diakses, populer, lan cerdas, Mobike ngirim solusi mobilitas berkelanjutan skala kanggo wong lan kutha ing saindenging jagad; lan mupangate nyengsemake. Sajrone 19 wulan kepungkur wiwit operasi, Mobike 200 yuta pangguna ing saindenging jagad wis bebarengan muter luwih saka 18.2 milyar kilometer, padha karo nyuda emisi CO2 luwih saka 4.4 yuta ton, utawa njupuk 1.24 yuta mobil sajrone setahun.

Alesan kena pengaruh lingkungan kanggo Mobikes jelas: sepeda luwih akeh tegese mobil ing dalan. Ing wiwitan taun 2017, Mobike nerbitake kertas putih industri enggo bareng sepeda pisanan karo Universitas Tsinghua lan Institut Desain & Penelitian Tshenghua Tongheng. Panaliten narik kawigaten babagan analisis kuantitatif lan kualitatif saka tumindake pangguna Mobike sajrone taun kepungkur lan survey meh 100,000 pangguna ing 36 kutha.

Temuan kasebut negesake kepiye bali sepedhah menyang China kutha wis ngowahi pola transportasi lan gaya urip kutha. Bikesharing ngewangi tingkat tikel kaping pindho, sing saiki ana 11.6% transportasi total, mung 5.5% rolas wulan sadurunge.

Kanthi nggawa pit bali menyang kutha ing China, lan saiki ing 11 negara liya, bersepeda ngowahi cara kerja kutha. Contone, sepedha motor nambah panyambungan menyang bis lan stasiun kereta bawah tanah, nggawe komuter nganggo transportasi umum luwih efisien lan trep. Iki uga mbantu ngisi kesenjangan ing transportasi umum konvensional, lan nglayani kabeh komunitas, kalebu sing ora duwe pilihan transportasi liyane. Akeh wong sing nunggang pit ngubengi lingkungane dhewe uga tegese bisnis bata lan mortir entuk pajanan luwih akeh, sing mupangat ekonomi ing ekonomi lokal.

Kepiye Cara Kerja Mobike

Mobike minangka imajinasi ulang lan ngirim sepeda kutha utama kanggo dituduhake. Liwat saben elemen desaine, tujuane yaiku nyedhiyakake pengalaman gaweyan kanthi nggunakake teknologi canggih. Sepeda kasebut nduwe dhaptar inovasi kayata transmisi poros chaft, ban tanpa udara sing ditusuk, pigura anti-karat aluminium ringan, rem disk sing tahan lama lan awet lan roda lima sing terinspirasi kanthi otomatis. Unsur desain fungsional iki ngasilake sepeda tanpa pangopènan, kanthi umur saben Mobike kira-kira 4 taun siklus bebas perawatan. Saben sepeda disambungake menyang jaringan Mobike IoT liwat kunci cerdas sing dipasang ing GPS; mbentuk salah sawijining jaringan IoT paling gedhe ing ndonya.

Babagan Mobike

Mobike minangka perusahaan enggo bareng sepeda cerdas sing pertama lan paling gedhe ing donya. Misi kasebut yaiku nggawa luwih akeh pit menyang kutha liyane, nggunakake teknologi inovatif kanggo nggawe bersepeda minangka pilihan transportasi sing paling trep lan ramah lingkungan kanggo warga kutha. Nggunakake pit sing dirancang khusus dilengkapi GPS lan teknologi kunci cerdas sing dimiliki, Mobike mbisakake pangguna aplikasi smartphone kanggo golek sepedha cedhak, cadangan lan mbukak kunci, kabeh nggunakake ponsel cerdas. Sawise tekan papan sing dituju, pangguna nyetir sepedha ing pinggir dalan lan ngunci, kanthi otomatis nggawe sepedha supaya bisa ditumpaki. Perusahaan resmi ngluncurake layanan ing Shanghai in April 2016, lan sajrone luwih saka setaun, wis nambah layanan menyang luwih saka 200 kutha ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.