Airlines Airport Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis News Teknologi transportasi

Fiji Airways pisanan nggunakake teknologi aplikasi seluler Travelport sing anyar

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Teknologi anyar bakal ngidini Fiji Airways njaga identitas merek kanthi pengalaman merek sing konsisten

Print Friendly, PDF & Email

Travelport ngumumake penandatanganan perjanjian karo maskapai Pasifik Selatan, Fiji Airways. Kanthi persetujuan iki, Travelport bakal nyedhiyakake maskapai karo aplikasi seluler sing didhukung dening produk Travelport Fusion sing anyar.

Travelport Fusion minangka solusi seluler kanthi cepet sing mbantu maskapai tetep owah-owahan kanthi cepet ing teknologi seluler. Aplikasi seluler anyar bakal nyedhiyakake Fiji Airways kanthi alat sing kuat, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo para wisatawan. Iki bakal ngidini Fiji Airways njaga identitas merek kanthi pengalaman merek sing konsisten. Minangka bagean saka layanan lan dhukungan saka Travelport, Fiji Airways uga bakal entuk manfaat saka upgrade produk mbesuk.

Marc Cavaliere, Kepala Petugas Komersial Fiji Airways menehi komentar, "Kita ngerti pentinge keterlibatan seluler lan bisa nyambung karo para pelanggan, nggawa informasi lan layanan sing cocog banget, sing dibutuhake, ing saben langkah. Travelport Fusion ngidini kita ngetrapake aplikasi seluler kanthi cepet. Kita ngarepake pembangunan anyar iki karo Travelport. "

Laporan Riset Wisatawan Digital Digital Travelport pungkasan nyorot kabutuhan solusi aplikasi seluler maskapai sing kuwat kanthi temuan sing nuduhake manawa 64% wisatawan ing Asia Pasifik ngupaya pengalaman digital sing apik nalika milih maskapai kanggo lelungan. Kanggo luwih ndhukung iki, 46% wong lelungan plancongan ing smartphone lan 73% percaya yen pass digital dadi luwih gampang lelungan.

Ailsa Brown, Wakil Presiden Asia Pasifik saka Travelport Digital, ujar, "Kita seneng banget yen Fiji Airways milih kita dadi mitra seluler. Kanthi pengalaman ing teknologi seluler lan ilmu jero babagan industri lelungan, Fiji Airways bakal nampa dhukungan lengkap saka tim, supaya bisa fokus melu para turis lan nggawe hubungan sing tetep lan terkenal. ”

Kanthi persetujuan iki, Fiji Airways uga bakal duwe akses menyang analisis digital sing nyakup tren lan prilaku pesenan, saengga bisa adaptasi karo strategi penjualan lan pemasaran kanthi luwih efektif. Kajaba iku, Travelport bakal menehi dhukungan lan saran babagan praktik paling apik kanggo pemasaran digital aplikasi lan strategi optimasi toko aplikasi.

Aplikasi Fiji Airways bakal diluncurake menyang publik ing kuartal kaping loro 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov