24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News Oman Breaking News Warta Breaking Qatar Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Internasional Hamad sing melu ACI Airport Exchange ing Muscat

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Partisipasi HIA negesake jabatan kasebut minangka salah sawijining bandara paling misuwur ing donya

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Internasional Hamad (HIA) aktif melu ing ACI Airport Exchange dadi Sponsor Emas. Acara kasebut dianakake ing Muscat - Oman wiwit tanggal 5 - 7 Desember 2017 lan bakal nglumpukake sawetara ahli terkemuka saka Timur Tengah, Eropa, Asia Pasifik, lan saindenging jagad kanggo ngganti wawasan lan ilmu babagan sektor penerbangan.

Ngomentari partisipasi Bandara Internasional Hamad ing acara kasebut, Wakil Presiden Komersial lan Pemasaran HIA, Pak Abdulaziz Al Mass mratelakake: "Kita bangga bisa melu ing ACI Airport Exchange taun iki ing ngendi HIA bakal nampilake prestasi paling anyar saliyane mbesuke rencana miturut tema taun iki: "Bandara utama menyang keunggulan operasional, untung lan layanan pelanggan". "

Target kanggo ngladeni luwih saka 50 yuta penumpang, Bandar Udara Internasional Hamad prioritas kanggo nambah kapasitas bandara kanthi nambah transformasi digital. HIA nggayuh lalu lintas lan kargo penumpang kanthi stabil, penawaran perhotelan sing menang lan prasarana modern sing cocog kanggo nampung teknologi paling anyar kanggo ngamanake perjalanan penumpang sing lancar lan tanpa repot.

Nalika Wakil Presiden Operasi HIA, Ioannis Metsovitis nuduhake rincian rencana ekspansi HIA kanggo nampani luwih saka 50 yuta penumpang, Wakil Presiden Strategi HIA, Sujata Suri moderat sesi 'Inovasi Digital' nalika menehi pelajaran HIA sing dipelajari saka perjalanan transformasi digital.

Kanthi sektor pariwisata lan perhotelan sing berkembang ing Qatar lan rencana penganekaragaman Bangsa, HIA mainake peran penting kanggo menehi Visi Nasional Qatar 2030. Bandara kasebut uga siyap kanggo dadi tuan rumah Piala Dunia FIFA 2022 kanthi nyepetake rencana ekspansi lan investasi upaya lan sumber daya ing teknologi canggih kanggo ngirim pengalaman lelungan tanpa gesekan nalika njamin standar keamanan lan keamanan paling dhuwur. HIA nggunakake teknologi paling anyar kanggo ngoptimalake pamriksa keamanan kanthi nyepetake proses, minimalake rasa ora nyaman kanggo penumpang lan ngoptimalake fasilitas bandara.

Anane HIA ing ACI Airport Exchange ditambahi kios pameran khusus 36 meter persegi sing canggih, nyedhiyakake tur virtual menyang HIA kanggo nampilake macem-macem landmark lan area utama ing bandara kasebut kalebu Masjidil Ikonik, Lampu Bear Kuning lan departure lan aula kedatangan . Papan pameran HIA uga mainake video promosi anyar, nampilake pemain Bayern Munich Arjen Robben lan Robert Lewandowski kanggo sawetara jeneng.

Nggambar arsitektur unik bandara, desain kios minangka dolanan ing landasan pacu lan lengkungan HIA sing apik. Sejatine karo oyot budaya bandara, kios kasebut nduwe desain HIA kontemporer lan elegan lan nawakake pengalaman perhotelan Arab sing asli kanggo para pengunjung lan peserta ACI Airport Exchange 2017.

Qatar lan Oman nikmati sesambetan sing raket sajrone sejarah, kanthi sawetara taun kepungkur, ana kolaborasi sing luwih kuat ing antarane rong negara ing industri transportasi udara. Ing 2014, Qatar Airways nambahake telung penerbangan tambahan menyang Salalah. Ing taun 2016, kutha Omani nampani 14 penerbangan Qatar Airways saben minggu. Ing 2017, maskapai kasebut ngluncurake penerbangan menyang Sohar, minangka tujuan kaping telu ing Oman. HIA uga nampani maskapai penerbangan Omani menyang portofolio mitra sing kalebu ing Oman Air lan SalamAir sing bubar.

HIA bubar diklasifikasikake dadi bandara bintang lima dening Skytrax, dadi salah siji saka limang bandara liyane ing jagad iki kanggo nggayuh status bergengsi kasebut. Awal taun iki, dheweke dadi peringkat Bandara nomer enem nomer paling apik ing donya kanthi Skytrax World Airport Awards 2017, munggah patang papan wiwit 2016 lan saiki lumaku ing Bandara Best 2018 ing Dunia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov