Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Nomer pengunjung Estonia 2017 mundhak nalika bakal dirayakake ing perayaan satus taun

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Estonia ngalami kenaikan jumlah pengunjung sing akeh ing 2017, kanthi jumlah turis Inggris mundhak meh kaping lima dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Angka kanggo Januari nganti September nuduhake kenaikan 19% ing taun sadurunge, kanthi luwih saka 46,000 pengunjung Inggris ing 9 wulan.

Warta kasebut nalika target siyap kanggo ESTONIA 100 ing taun 2018 - program khusus acara lan inisiatif kanggo mujudake Ulang taun 100 Kamardikan Republik Estonia.

Pahargyan bakal ditindakake sajrone taun iki kanggo menehi tandha tonggak penting sing paling penting nalika muncul Estonia minangka negara sing bersatu. Akeh macem-macem acara eksklusif - kalebu tema saka sejarah lan warisan menyang desain, musik lan alam - sing bakal ditindakake ing saindenging negara.

Acara UK sing dikonfirmasi bakal nyakup program musik khusus saka The Estonian Philharmonic Chamber Choir ing London's Barbican Center ing Januari 2018 lan pameran film eksklusif saka Pusat Pengembangan Seni Kontemporer Estonia ing London wiwit Maret nganti Oktober 2018. Acara Inggris luwih lanjut bakal dikonfirmasi minggu ngarep.

Acara sing kedadeyan ing Estonia kalebu proyek teater "Tale of the Century" ing endi sejarah 100 taun Estonia diceritakake sajrone 13 dina; gala mengeti 'Dina Tari Internasional' saka Balet Nasional Estonia; lan opera khusus kanthi irah-irahan "Sejarah Estonia - Bangsa sing Lair saka Shock". Program kasebut uga kalebu edisi khusus festival taunan sing ana ing Estonia, kayata Minggu Musik Tallinn (tmw.ee), Sesi Sederhana (sesi.ee) lan Parnu Music Festival (parnumusicf festival.ee).

Estonia nampa sawetara penghargaan ing 2017, kalebu Tallinn dadi tujuan nomer paling apik nomer 1 ing donya ing taun 2018 dening Lonely Planet's Best in Travel. Buku taun lelungan sing dirayakake nyorot sepuluh negara, kutha, wilayah lan tujuan paling apik sing disaranake para ahli Lonely Planet kanggo para plancong ing taun 2018.

Lan ramalan kanggo taun 2018 positif karo warta kenaikan pesawat saka Inggris. Wizz Air bubar ngumumake papat penerbangan anyar seminggu saka London Luton menyang Tallinn ing wulan Juni 2018. Kajaba iku, layanan British Airways kaping pindho saben minggu saka London menyang Tallinn, sing dilebokake taun iki, ditambah nganti pirang-pirang taun. Rute kasebut bakal nambah rute penerbangan Tallinn langsung sing dilayani Easyjet lan Ryanair.

Tarmo Mutso, Direktur Dewan Pariwisata Estonia komentar:

"2018 bakal dadi taun sing penting kanggo Estonia, kanthi program kegiyatan satus taun sing beda-beda kanggo masarakat supaya bisa dinikmati ing saindenging jagad, uga ing negara kita. Inggris minangka pasar sing penting banget kanggo Estonia lan yen Kunjungan Estonia komitmen kanggo investasi pariwisata mlebu sing akeh. Kita seneng banget ndeleng negara kita wis misuwur karo Brits ing taun 2017.

Kanthi meh 50% negara kita sing dipenggoni alas lan luwih saka 2,000 pulau, Estonia minangka tujuan sing sampurna kanggo ngalami akeh kegiyatan ing njobo, ngrasakake satwa lan ngombe udara sing paling resik ing jagad iki. Produk alam iki dilengkapi karo kutha lawas UNESCO sing apik ing ibukutha, adegan panganan Nordik sing inovatif lan warisan lan budaya sing unik. Kita ngarep-arep bisa nampani luwih akeh pengunjung saka Inggris menyang negara kita taun ngarep. "