24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Properti pertama Hilton ing Belize resmi dibuka

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Collection by Hilton saiki nampani para turis ing Ambergris Caye ing Belize sing nggumunake

Print Friendly, PDF & Email

Dirancang kanggo sing golek petualangan santai, Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Collection by Hilton saiki nampani para pelancong ing Ambergris Caye ing Belize sing nggumunake. Tandha properti pertama Hilton ing negara kasebut - lan salah sawijining resor pertama saka merek global ing Belize - hotel sing apik iki nduweni 205 kamar pondok lan gaya villa ing saindhenging situs waterfront 60 hektar kanthi 10 toko makan, klub teluk lan pantai sing beda-beda. lan ruang rapat lan acara.

"Nalika terus ngembangake portofolio properti Curio Collection ing Amerika Latin, kita bangga bisa nambah jejak karo properti pertama ing Belize," ujare Mark Nogal, kepala global, Curio Collection dening Hilton. "Minangka salah sawijining resort mewah pertama ing pulau kasebut, properti khas kasebut nyedhiyakake pengalaman siji-sijine pengalaman sing cocog karo merek Curio Collection lan ngrayakake budaya Belizean, kayata akses eksklusif menyang pantai pribadi sing murni lan desain berkelanjutan sing nggawe lingkungan. ”

Tamu sing nginep ing Mahogany Bay Resort & Beach Club duwe akses menyang macem-macem fasilitas, kalebu Bay Club kanthi kolam renang, bar, lan perawatan spa ing kolam renang, lan Klub Pantai Pasir putih pribadi, mung perjalanan singkat saka marina ing lokasi . Sing utama ing adegan sosial hotel kasebut yaiku Great House kanthi kaki 22,000 kaki persegi, sing nduwe restoran lan bar teken, ruang acara sing fleksibel, lan veranda bungkus tingkat multi-level. Kreta golf lan pit listrik lan sepedha kasedhiya kanggo para tamu nemokake properti sing jembar. Hotel kasebut kurang saka rong mil saka San Pedro, siji-sijine kutha ing pulau kasebut, lan 10 menit saka Bandara San Pedro. Tamu bisa njelajah Karang Belize Barrier Reef, sing paling gedhe ing Hemisfer Kulon, utawa melu olahraga banyu kayata nyilem, snorkeling, mancing mabur, numpak dayung lan liya-liyane. Kanthi luwih saka 300 spesies manuk, pulau kasebut uga dadi tujuan utama kanggo nonton manuk.

Mahogany Bay Resort & Beach Club 205 pondokan sing apik lan kamar gaya villa ana ing tengah wit klapa lan godhong tropis. Saben bangunan ngemot rincian pribumi babagan urip Karibia, kanthi ruangan sing langit-langit kanthi langit-langit dhuwur lan teras sing wiyar. Resor sing dibangun kanthi apik iki uga nggabungake bahan lokal menyang struktur pondokan lan prabotan, kalebu limang jinis kayu - Bullet Tree, Cabbage Bark, Caribbean Caribbean, Santa Maria lan Mahogany. Akomodasi kalebu saka pondokan taman, pondokan taman kanthi loteng, kamar ngisor lan ndhuwur lan pondokan kulawarga.

Para tamu bisa nemokake rasa sejati saka Ambergris Caye liwat papan makan ekstensif lan mewah ing resor, kalebu The Verandah, khusus kanggo penawaran pertanian-menyang-meja organik lan pemandangan matahari terbenam sing nggumunake; Hive, nyedhiyakake menu cacah sing entheng lan global sing inspirasi global lan entheng; JYOTO, nyediakake sushi kelas paling dhuwur; Taco Shack, papan sing bakal ditindakake kanggo taco Belizean asli; Rum + Bean, lokal sing terinspirasi Hemingway kanthi omben-omben kopi inventif ing wayah esuk lan koleksi penawaran rum ing wayah sore lan Mahogany Chocolates, sing nawakake coklat organik sing digawe lokal lan kelas nggawe coklat pribadi.

Penggemar koktail bisa milih saka bar mixology, Stirred, ing lobi Great House lan Shaken, bar ruangan sing apik banget sing ndeleng Bay Club; Gadfly's, klub sosial speakeasy eksklusif, lan Dirty Martini, bar tapas khusus kanggo vodka lan gin, bakal ngrampungake penawaran koktail hotel nalika dibukak ing taun 2018.

"Minangka properti debute Hilton ing negara kasebut, kita mesthekake manawa kita bakal mriksa kabeh detail resor saka akomodasi lan fasilitas kanggo pelatihan anggota tim lan layanan tamu," ujare Beth Clifford, pangadeg lan pangembang, Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Koleksi dening Hilton. "Resor eksklusif bakal nyedhiyakake pengalaman tamu sing unik lan dadi kamp dhasar sing sampurna kanggo petualangan Belizean para tamu, nyipta tingkat canggih kanggo para wisatawan sing ngunjungi negara kasebut."

Mahogany Bay Resort & Beach Club minangka bagean saka Hilton Honors, program kesetiaan tamu sing menang kanggo 14 merek hotel sing beda ing Hilton. Anggota sing Book langsung duwe akses menyang entuk manfaat cepet, kalebu slider pembayaran fleksibel sing ngidini anggota milih meh kabeh kombinasi Poin lan dhuwit kanggo dipesen, diskon anggota eksklusif, Wi-Fi standar gratis lan akses menyang aplikasi seluler Hilton Honors lan acara unik liwat platform lelang Hilton Honors, kayata pengalaman artis eksklusif lan acara konser hotel kanthi Live Nation®, utawa pengalaman balapan karo tim McLaren-Honda Formula 1.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov