Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Jordan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Abu Dhabi - Amman enggal kaping pindho saben dina ing Etihad Airways

0a1a_359
0a1a_359
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Etihad Airways ngluncurake penerbangan kaping pindho saben dina antarane Abu Dhabi lan Amman, wiwit tanggal 25 Maret 2018

Jadwal kaping pindho saben dinane taun bakal nyedhiyakake pilihan sing luwih gedhe kanggo para penumpang lokal sing plancongan antarane Abu Dhabi lan Amman, kanthi wayah sore lan sore sore sing apik saka ibu kota UEA lan Yordania.

Penerbangan tambahan, sing dioperasikake karo Airbus A320 kanthi 16 kursi ing Kelas Bisnis lan 120 ing Ekonomi, uga bakal ningkatake panyambungan liwat Abu Dhabi menyang jaringan tujuan sing luwih akeh ing saindenging Asia lan Benua India.

Peter Baumgartner, Chief Executive Officer Etihad Airways, ujar: "Tambah frekuensi kanggo sawetara tujuan kita kanthi global minangka fokus amarga njamin luwih akeh pilihan lelungan kanggo tamu sing kepengin keluwesan. Mula, kita seneng bisa nawakake penerbangan kaping pindho saben dinane antarane Abu Dhabi lan Amman kanggo memenuhi permintaan lokal, lan ningkatake lelungan bisnis lan plancongan menyang lan saka ibukutha Yordania.

"Kanthi jadwal sing luwih apik, kita uga nawakake wektu sing apik kanggo entuk manfaat kanggo warga ing UEA lan Yordania, lan nggawe sambungan sing luwih apik liwat Abu Dhabi menyang akeh pasar ing jaringan kita."

Jadwal Abu Dhabi - Amman saben dina kaping pindho, wiwit tanggal 25 Maret 2018 (* Nuduhake penerbangan anyar). Kabeh wektu iku lokal.

 

Penerbangan No. Asal Muncul Tujuan Tiba frekuensi pesawat
EY 513 Abu Dhabi 10.40 Amman 12.40 Saben Boeing 787-9
EY 514 Amman 15: 25 Abu Dhabi 19: 15 Saben Boeing 787-9
EY 511 * Abu Dhabi 14: 00 Amman 16: 00 Saben Airbus A320
EY 512 * Amman 19: 30 Abu Dhabi 23: 30 Saben Airbus A320

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.