24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Oman Breaking News tanggung jawab Warta Breaking Somalia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wiwiti maneh Pariwisata Somali: Diskusi UNWTO ing Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya Oman

OmanUNWTO
OmanUNWTO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

HE Abdirahman Omar Osman (Eng. Yarisow), Menteri Informasi, Budaya & Pariwisata Republik Federal Somalia nekani Konferensi Donya UNWTO / UNESCO kaping pindho babagan Pariwisata & Budaya sing ana ing Muscat, Kesultanan Oman 11 - 12 Desember 2017. Menteri Eng. Dina iki Yarisow ketemu karo Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia, Talib Rifai.

Menteri Eng. Yarisow dikancani karo Pak Yasir Baffo, Penasihat Pariwisata. Duta Besar Somalia ing Kesultanan Oman HE Abdirizak Farah Ali Taano nampi delegasi ing Muscat.

Masalah sing dibahas kalebu konferensi pariwisata lan budaya lan rencana kanggo nguripake pariwisata Somalia.

Menteri Eng. Yarisow ujar manawa "Somalia dununge strategis ing tanduk Afrika lan masarakat kasebut grapyak banget. Somalia minangka wong sing tangguh lan entrepreauner sing kabeh aset sing bisa cepet-cepet nguripake industri pariwisata ing negara kasebut. Ana luwih saka 150 agensi lelungan ing Somalia uga sawetara maskapai penerbangan lokal sing narik akeh para wisatawan saben dina amarga negara kasebut tentrem lan stabilitas. Penerbangan internasional lan maskapai penerbangan regional sing rutin lelungan menyang Somalia kayata maskapai penerbangan Turki, Fly Dubai, Al-Arabia, Air Djibouti lan maskapai penerbangan Ethiopia kabeh maskapai internasional sing menyang Somalia.

Somalia ing Diaspora uga ngunjungi negara kasebut karo kulawargane lan Menteri Informasi, Budaya & Pariwisata nyengkuyung para Diaspora supaya bisa narik kanca-kanca supaya bisa ngunjungi Somalia supaya bisa ngalami kemajuan gedhe sing ditindakake saben dina saben dinane.

Menteri Eng. Yarisow nyimpulake "Somalia duwe papan wisata sing apik ing saindenging negara lan cuaca ing Somalia cocog kanggo turis sajrone taun. Kita kene kanggo nuduhake rencana lan strategi kanggo nguripake pariwisata ing Somalia uga sinau saka negara liya babagan carane ngatasi tantangan sing diadhepi ing Somalia. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.