24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Islandia News wong Pariwisata News Wire Plancongan

UNWTO milih Wanita Pertama Islandia dadi Duta Besar Khusus Pariwisata lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

UNWTO ngluncurake Duta Khusus Khusus Pariwisata lan program SDGs minangka warisan Taun Internasional Pariwisata Berkelanjutan untuk Pembangunan 2017

Print Friendly, PDF & Email

HE Ibu Eliza Jean Reid, Wanita Pertama Islandia wis nominasi dadi Duta Besar Khusus Pariwisata lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG). Pengangkatan kasebut ditindakake ing Konferensi Dunia Pariwisata lan Budaya UNWTO / UNESCO nomer loro, acara resmi Taun Internasional Pariwisata Berkelanjutan untuk Pembangunan 2017, sing dianakake ing Muscat, Kesultanan Oman tanggal 11 lan 12 Desember.

UNWTO ngluncurake Duta Khusus Pariwisata lan program SDGs minangka warisan Taun Internasional Pariwisata Berkelanjutan untuk Pembangunan 2017. Program iki tujuane kanggo menehi kontribusi kontribusi pariwisata berkelanjutan menyang 17 SDG lan nyengkuyung integrasi pariwisata lan SDG ing agenda nasional, regional lan global.

Ing intervensine ing Konferensi HE Ms. Eliza Jean Reid negesake manawa relevan pariwisata berkelanjutan minangka sarana kanggo nggawe perdamaian lan kohesi sosial "Korélasi sing kuat lan positif ana ing antarane pariwisata lan perdamaian. Eksistensi pariwisata gumantung karo perdamaian lan keamanan. Pariwisata minangka kekuwatan sing penting kanggo perdamaian lan faktor persahabatan lan pangerten ing antarane masarakat ing saindenging jagad, amarga ana kontak langsung saka masarakat sing beda budaya lan gaya urip. ” jarene.

"Kanthi kapercayan sing kuat babagan turisme berkelanjutan kanggo nyuda ketimpangan lan nambah toleransi, minangka pakurmatan sing luar biasa kanggo aku yen dijaluk dadi Duta Besar Khusus Pariwisata lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan." Dheweke nambah.

"Kanthi dadi Duta Besar Khusus Pariwisata lan SDG, Wanita Pertama sing nggawe komitmen Islandia kanthi tulus kanggo pembangunan pariwisata berkelanjutan, mesthi bakal menehi dhukungan kanggo upaya kita supaya pariwisata luwih lestari lan nambah kontribusi kanggo kabeh 17 SDG" ujare Sekretaris Jenderal UNWTO Taleb Rifai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov