24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Dominica News Warta Breaking Norwegia wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Pelaut Norwegia ora bisa elf Natal menyang Dominica nalika Hurricane Maria

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Klompok pelaut Norwegia nglakokake kampanye sumbangan nglumpukake meh US $ 5000 kanggo nyengkuyung Persemakmuran Dominica, sawijining negara pulau cilik sing kena kategori 18 Badai Maria tanggal XNUMX September.

Para pelaut saka Oslo ngundang para penggemar layar liyane ing wayah sore hiburan lan diskusi ing Karibia, kanthi topik wiwit saka pelayaran ing Karibia, topan tropis lan efek perubahan iklim.

Perserikatan Bangsa-Bangsa nyathet manawa saka 26,085 omah ing pulau kasebut, kira-kira 23,488 omah sing moderat utawa rusak banget, utawa rusak.

Pelaut praktisi Tuva Løkse nyritakake babagan pengalaman lelayaran ing segara Karibia lan dheweke kepengin bali menyang Dominica:

"Sawetara pelaut Norwegia wis pirang-pirang taun seneng lelayaran ing segara Karibia, ngunjungi pirang-pirang pulau sing apik.

"Sawetara kita utamane tresna karo pulau alam Dominika sing apik.

"Kita pengin menehi bali menyang warga Dominica sing ramah lan ramah ing upaya mbangunake Pulo sawise Hurricane Maria."

Klompok kasebut mindhah £ 3676 GBP menyang Dana Bantuan Hurricane Maria Dominica - Persemakmuran saluran penggalangan dana resmi Dominica sing diadegake dening Komisi Tinggi Dominica ing Inggris.

Løkse ujar manawa dheweke kepengin nggawe upaya penggalangan dana terus:

"Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo komunitas pelayaran liyane ing Skandinavia kanggo nindakake perkara sing padha. Lan kita ngarep-arep bisa ngunjungi maneh mbesuk. "

Ing kunjungan anyar kanggo survey pulau HRH, Pangeran Charles ujar yen kerusakan "katon kaya Armageddon."
Perdana Menteri Dominika, Yang Terhormat Roosevelt Skerrit, sing kalebu wong sing ora duwe omah sawise bencana alam, wis janji arep mbangun negara kasebut dadi negara sing kuwat tahan iklim ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov