24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Breaking Mauritania Teknologi Pariwisata

Hotel Sikap Nggabungke Sunshine lan Cloud karo Infor

Kanggo
Kanggo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Infor, panyedhiya aplikasi cloud khusus industri, dina iki ngumumake manawa Klompok Sikap Hotel Mauritania, wis nggunakake Infor CloudSuite Hospitality lan Infor SunSystems minangka bagean saka program kanggo standarisasi operasi lan nambah pengalaman pelanggan.

Dileksanakake dening mitra Infor OBI Ltd. lan dikirim liwat awan pribadi ing sangang properti sing kalebu hotel butik lan resor, Infor CloudSuite Hospitality wis mbantu harmoni operasi lan nglaporake ing saindenging Grup. Kanthi pindhah menyang méga, Sikap ora mung nyuda wektu lan biaya operasional nanging uga nambah akses menyang data pelanggan lan properti kanthi kapabilitas intelijen bisnis ing Infor SunSystems.

Kanthi standarisasi ing Infor CloudSuite Hospitality, Attitude wis nyepetake macem-macem proses bisnis, wiwit saka priksa prosedur nggunakake teknologi seluler, nganti cadangan data saben dina.

Infor dipilih kanthi basis layanan unggul ing saindenging taun Mauritius lan kasunyatan manawa piranti lunak kasebut nyedhiyakake panjaluk sing suda banget kanggo infrastruktur teknologi ing kabeh hotel.

"Kita duwe macem-macem hotel sing beda-beda, nanging iki tegese kita uga duwe praktik kerja sing beda banget," ujare Sanjay Ramlochund, Manajer IT Group, Hotel Sikap. "Saben properti duwe server dhewe kanthi piranti lunak lan proses sing diduplikasi, uga ora ana standar ing Grup. Kanthi pindhah menyang sistem cloud sing dikelola kanthi pusat, kita wis nggawe standarisasi operasi sing bisa ningkatake produktivitas, nyuda biaya operasi lan nggawe basis data sing bisa ditemokake kanggo bisnis anyar nalika nggunakake intelijen bisnis. "

"Operasi standarisasi nalika mbukak data kanggo eksplorasi intelijen bisnis minangka jalur cepet kanggo nambah pengalaman pelanggan kanthi dramatis," ujare Wolfgang Emperger, wakil presiden, Infor Hospitality, EMEA. "Ora mung operasi ditingkatake lan biaya saya suda, nanging sing paling penting, operator kayata Sikap bisa miwiti data sing wis didhelikake ing pirang-pirang taun suwene. Iki minangka data sing ana gandhengane langsung karo pengalaman pelanggan lan mbukak wawasan anyar sing penting kanggo ngembangake penawaran anyar sing bakal ningkatake pertumbuhan. "

"Pariwisata ing Mauritius terus berkembang, nambah penghasilan menyang negara lan lapangan kerja, "jarene Pascal Carle Tellechea, direktur, OBI Ltd. "Ing wektu sing padha, persaingan ing antarane merek hotel lan resor sing utama saya mundhak, mula investasi teknologi sing nambah pengalaman pelanggan lan nyuda biaya operasional penting banget kanggo para operator sing pengin tuwuh."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.