24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Mewah rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Anggur & Roh

Napa Hilton pengin Mahogany Bay Resort & Beach Club dadi warta utama kanggo Belize?

mbv__the_great_house_exterior
mbv__the_great_house_exterior
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pembukaan Mahogany Bay Resort & Beach Club minangka Koleksi Hilton Curio minangka warta utama kanggo industri pariwisata ing Belize lan kanggo Hilton Hotels umume. Iki minangka ekspansi Hilton ing wilayah Karibia / Amerika Latin.

Mahogany Bay Resort & Beach Club, bagean Curio Collection dibukak ing Ambergris Caye ing pulo paling gedhe ing Belize. Ambergris Caye misuwur amarga olahraga banyu, nyilem scuba lan pantai Karibia. Saka pesisir wétan, Belize Barrier Reef nduweni fitur snorkeling lan nyilem sing misuwur kayata Cagar Marin Hol Chan, kanthi urip segara, lan Lubang Biru Agung sing jembaré 124 m. Kutha San Pedro minangka gateway pulau kasebut lan pusat eksplorasi kapal lan karang. Hotel Hilton Curio Collection kurang saka rong mil saka San Pedro.

Hilton Curio Collection nduweni 205 kamar pondokan lan gaya villa ing saindenging situs 60 hektar kanthi 10 toko makan, klub teluk lan pantai sing beda, lan ruang rapat lan acara sing fleksibel. Bay Club kanthi kolam renang, bar, lan perawatan spa ing kolam renang, lan Beach Club pasir putih kanthi plancongan cendhak saka marina ing lokasi.

Resor sing dibangun kanthi sustainable uga nggabungake bahan lokal menyang struktur.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.