Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Peru Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Canada Montreal menyang Lima ora mandheg

aircanadaemb
aircanadaemb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tekane pesawat AC1942 ing Lima iku Bandara Internasional Jorge Chávez esuk iki nuduhake sukses ngluncurake layanan non-stop Air Canada ing antarane Montreal lan Lima, Peru, Montreal iku tautan babak kaping pisanan menyang belahan bumi sisih kidul. Penerbangan kaping pindho saben minggu bakal dioperasikake dening Air Canada Rouge kanthi pesawat Boeing 282-767ER 300 kursi sing nduwe layanan kelas Premium Rouge lan Ekonomi.

“Udhara Canada terus ekspansi global nalika diluncurake dening Montreal-Lima rute Amérika Kidul pisanan saka kita Montreal hub sing bakal nawakake para plancong bisnis lan plancongan uga pengiriman barang saka Quebec lan Atlantik Kanada akses trep kanggo Peru. Rute anyar iki bakal nglengkapi penerbangan sing wis ana Toronto, lan posisi strategis Air Canada minangka pemain penting ing pasar sing tuwuh ing antarane Montreal lan Amerika Latin. Amérika Kidul bakal dadi bawana anyar katelu sing dianggo Kanada Kanada Montreal ing rong taun, sawise Afrika (Casablanca lan Algiers) lan Asia (Shanghai.), ”Jarene Benjamin Smith, Presiden, Penumpang Airlines ing Air Canada. "Iki ngrampungake taun pangembangan sing luar biasa saka Montreal-Trudeau kanthi ngenalake wolung tujuan anyar. Ekspansi global kita bakal terus taun ngarep amarga kita wis ngumumake layanan menyang wolung tujuan anyar kalebu Tokyo-Narita (Japan), Dublin (Ireland), Lisbon (Portugal) lan Bukares (Romania). Sajrone limang taun kepungkur, Air Canada nambah kapasitas saka Montreal kanthi 83% lan nambah 29 tujuan anyar. "

"Penerbangan langsung anyar saiki ditawakake antarane Montreal lan Lima mbukak lapangan kemungkinan sing nyenengake. Pendhudhuk lan perusahaan Montreal saiki bakal duwe akses gampang kanggo kabeh budaya, ekonomi lan sosial Lima lan Amérika Kidul. Kajaba iku, Montrealtemtunipun bakal narik luwih akeh turis, buruh lan siswa minangka asil penerbangan anyar iki, sing bakal nambah daya tarik lan nyorot kabeh Montreal wis nawakake. Hubungan anyar ing antarane rong kutha kasebut nguatake posisi kita dadi pusat internasional utama. Seneng pesawatmu! ” ujare Valérie Plante, Walikota Montreal.

“Banget bangga nampani tautan langsung babak pertama taun iki Amérika Kidul, "Ujare Philippe Rainville, Presiden lan CEO Aéroports de Montréal. "Yen ana tujuan sing ditambahake ing penawaran layanan sing wis beda-beda, lawang anyar kanggo jagad iki mbukak kanggo wilayah Greater Montréal, lan kanggo Québec kanthi sakabehe. Thanks kanggo Air Canada, Peru durung nate gampang diakses para plancong sing golek petualangan anyar. Rute anyar iki, sing diresmekake saiki, nuduhake maneh posisi Montréal-Trudeau dadi pusat internasional. ”

Rute anyar iki uga bisa digunakake Montreal minangka titik sambungan penting kanggo kargo. Rute anyar iki bakal nggampangake aliran angkutan udara ing antarane Lima lan pasar kunci liyane ing jaringan Air Canada, kalebu Shanghai, Tokyo, Tel Aviv, London, Frankfurt, Paris, Brusselslan poin perdagangan utama liyane. Jadwal kasebut nyedhiyakake salah sawijining wektu transit paling apik sing kasedhiya.

Penerbangan tepat wektu kanggo ngoptimalake konektivitas ing Air Canada Montreal hub menyang lan saka jaringan ekstensif maskapai kasebut Amerika Utara lan global. Kabeh penerbangan nyedhiyakake akumulasi lan tebusan Aeroplan, lan kanggo pelanggan sing layak, check-in prioritas, akses Maple Leaf Lounge, boarding prioritas lan keuntungan liyane.

 

Penerbangan #

Budhal

wektu

Tiba

wektu

frekuensi

AC1942

Montreal

17: 10

Lima

01:45 + 1

Selasa / Setu

AC1943

Lima

03: 15

Montreal

11: 30

Rebo / Sunda

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.