Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Ghana ngarepake bakal mbledhos lan investasi ing acara proyek Hotel

Pilih basa sampeyan
Ghana
Ghana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ascott Limited (Ascott), nambah rekor ing taun iki kanthi mlebu kaping pisanan ing Afrika. Wis ngamanake kontrak kanggo ngatur rong properti ing jantung Accra, Ghana minangka salah sawijining kutha paling apik ing Afrika kanggo investasi. Ascott 220 Oxford Street Accra 1 unit bakal mbukak kanthi fase wiwit taun 2019, lan Kwarleyz Residence 40 unit bakal mbukak ing 4Q 2018.

Lee Chee Koon, Chief Executive Officer Ascott, ujar: "Kita seneng banget nutup taun pertumbuhan Ascott kanthi nambah benua liyane, Afrika, menyang jejak global Ascott. Ascott nambahake 18 kutha anyar ing sangang negara lan ngamanake rekor luwih saka 21,000 unit ing 2017. Iki ora mung mundhak kaping pindho ing 2016, nanging uga ekspansi portofolio Ascott paling gedhe sajrone setaun. Amarga sifat-sifat kasebut kanthi progresif mbukak lan stabil, kita bisa ngarep-arep luwih akeh kontribusi penghasilan ragad kanggo Ascott saben taun. Ascott dijadwalake ngluwihi target 80,000 unit sadurunge taun 2020 nalika terus karo lintasan pertumbuhan iki, ngembangake liwat aliansi strategis, kontrak manajemen, waralaba lan investasi. ”

Lee nambahake: "Ascott ngatur omah-omah layanan kelas global kanthi global sajrone 30 taun kepungkur lan kita nemokake kesempatan gedhe kanggo nggawa Ascott menyang Afrika, ekonomi nomer loro paling cepet ing donya sawise Asia. Wutah ekonomi Afrika didhukung dening pangembangan infrastruktur gedhe, kabijakan investasi sing disenengi lan populasi enom. Ascott nggawa merek terkenal internasional sing misuwur lan misuwur ing jantung Accra, ibukutha Ghana. Kita ngarepake panjaluk sing kuat saka akeh turis bisnis lan plesiran amarga investasi langsung asing terus meningkat kanthi cepet ing pusat ekonomi lan administratif iki. "

Mr Thomas Wee, Wakil Direktur Ascott kanggo India, Timur Tengah & Afrika, ujar: "Industri omah sing dilayani ing Afrika duweni potensi sing durung ditrapake. Ngatur Kwarleyz Residence menehi kita cepet menyang pasar amarga saiki wis dikembangake, nalika ngrancang properti nomer loro ing sangisoré merek Ascott The Residence, sing bakal nawakake eksekutif bisnis sing mewah ing lingkungan eksklusif. Ascott 1 Oxford Street Accra bakal dadi salah sawijining menara paling dhuwur ing Accra, ora adoh saka distrik finansial, toko rekreasi lan ritel, dene Kwarleyz Residence ana ing area perumahan kelas ndhuwur sing diubengi karo kedutaan. Kanthi lokasi utama properti lan layanan perhotelan sing menang ing Ascott, kaloro properti kasebut bakal dadi daya tarik para plancong bisnis lan plancongan. ”

Dana Moneter Internasional ngramal manawa ekonomi Afrika bakal dadi sing nomer loro paling cepet ing saindenging jagad kanthi tingkat pertumbuhan tahunan 4.3% saka 2016 nganti 2020. Kanthi pedunung saiki luwih saka siji milyar, Afrika bakal dadi papan kerja paling gedhe ing donya- pedunung umur kurang saka rong dekade2.

Ghana minangka salah sawijining tujuan investasi sing paling apik ing Afrika. Miturut Laporan Investasi Donya 2017, investasi langsung asing ing Ghana mundhak 9% dadi rekor US $ 3.5 milyar ing 2016. Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia ngarepake industri pariwisata ing Ghana bakal tuwuh nganti 5.6% ing taun 2017 lan njaga pertumbuhan taunan tingkat 5.1% saka 2017 nganti 2027, lan negara kasebut bakal narik luwih saka rong yuta turis internasional ing taun 2027.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.