24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ekuador News Spanyol Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Europa ngiyatake hubungan menyang Ekuador kanthi penerbangan menyang Quito

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-6
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-6
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai kasebut dijadwalake nutupi rute segitiga antarane Madrid, Quito lan Guayaquil kanthi telung penerbangan saben minggu, mundhak dadi lima ing wulan Juni

Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 1 Januari 2018, maskapai penerbangan Spanyol bakal nutupi rute segitiga antarane Madrid, Quito lan Guayaquil lan uga njaga jadwal penerbangan saiki menyang tujuan pungkasan, sing diwiwiti dina Senen, Rebo lan Jum'at. Ngarsane iki uga bakal dikuatake luwih saka wulan Juni 2018 kanthi paningkatan penerbangan dadi lima saben minggu.

Rute segitiga, sing samesthine nggawa luwih saka 90,000 penumpang ing taun kapisan, bakal dioperasikake karo Airbus 330, sing bakal mangkat saka Bandara Adolfo Suárez Madrid Barajas jam 01:35 lan mlebu ing ibukutha Ekuador jam 12:20 ( wektu lokal). Rong jam mengko, pesawat kasebut bakal budhal menyang Guayaquil, sing bakal ditumpaki jam 17:10 lan mengko diwiwiti maneh menyang Madrid.

Penambahan Quito ing dhaptar tujuan Air Europa ing Amerika minangka ulang taun setaun wiwit wiwitan rute Guayaquil ing taun 2017. Penambahan iki nyoroti minat maskapai ing negara kasebut lan tujuan kanggo memenuhi permintaan, ing turis uga perusahaan lelungan.

Kalebu Quito, Air Europa saiki lelungan menyang 21 tujuan ing Amerika, negesake posisine minangka maskapai tolok ukur antara Amerika lan Eropa, kanthi nambah sambungan antarane loro bawana.

Direktur Air Europa Inggris lan Irlandia Colin Stewart ujar: "Kajaba Quito dadi jaringan Air Europa luwih negesake posisi maskapai kasebut minangka maskapai spesialis Amerika Latin. Kaping pindho penerbangan saben dinane saka Gatwick menyang hub Air Europa ing Madrid kanggo transfer lancar menyang jaringan jarak jauh, sing saiki nutupi 21 tujuan ing Amerika. Kajaba iku, Air Europa uga wis nggawe investasi akeh ing armada lan ing taun 2022 iki bakal kalebu 22 pesawat Dreamliner sing terkenal. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov