Airlines Airport Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nadi: Priksa Lounge Fiji Airways Premier

Pilih basa sampeyan
Fiji-Airways-Premier-Lounge-at-Nadi-International-Airport-039
Fiji-Airways-Premier-Lounge-at-Nadi-International-Airport-039
ditulis dening Juergen T Steinmetz

iji Airways, maskapai penerbangan Nasional Fiji, ngumumake ruang kelas bisnis paling canggih ing Bandara Internasional Nadi. Sawise desain lan pangembangan 12 wulan, Fiji Airways Premier Lounge minangka sing pertama kanggo wilayah kasebut sing lengkap karo pirang-pirang fitur spesial kalebu menu inspirasi koki, barista, spa mewah, layanan pengasuh lan 'Fiji eksklusif Kranjang Kacang Bean '.

Lounge 200 kursi nawakake pengalaman santai kelas donya bebarengan karo area kulawarga sing khusus, Zona Sepi lan Ruang Media sing dobel minangka ruang rapat pribadi. Iki minangka salah sawijining ruang santai pertama ing wilayah Australasia sing duwe kamar khusus kanggo bocah sing diarani Lailai Land, sing dilengkapi lengkap karo Nanny Fijian sing wis mumpuni - sing nawakake resor Fiji misuwur. Kanthi pengasuh sing ditawakake kanggo ngurus bocah-bocah, wong tuwa bisa santai ing ruang santai kanthi ruang bermain anak-anak panel kaca sing katon saka wilayah kulawarga.

Kanggo panganan lan panganan, lounge kalebu pawon lengkap lan prasmanan sing nyedhiyakake masakan lokal lan internasional, uga area makan, barista lan bar.

Barista bakal nawakake kopi esuk kanggo tamu, lan Koktail Tandatangan Fiji Airways eksklusif bakal kasedhiya ing wayah sore. Bar swalayan, kanthi pilihan anggur sing menang, omben-omben lokal lan internasional lan minuman ringan, kasedhiya sedina muput.

Fiji Airways uga nawakake corak khas Fiji kanggo tren truk panganan kanthi Fiji Bean Cart sing ana ing ruang santai. Kranjang Kacang Fiji minangka bagean apik ing urip Fiji, adol cemilan gurih lan manis ing pasar lan terminal bis ing saben kutha ing negara kasebut. Kranjang Kacang Fiji ing ruang santai bakal menehi tamu kesempatan kanggo conto aneka panganan lokal.

Fiji Airways Premier Lounge uga bakal duwe Pusat Bisnis, bebarengan karo sawetara stasiun pengisian daya lan port data ing saindenging ruang 887 meter persegi.

Sadurunge dibukak umum ing dina Selasa tanggal 19 Desember, Lounge Fiji Airways Premier diturunake ing wengi pungkasan ing pratinjau khusus sing dianakake Direktur lan CEO Managing Fiji Airways, Andre Viljoen lan Jaksa Umum Fijian lan Menteri sing tanggung jawab kanggo Penerbangan Sipil, sing terhormat Aiyaz Sayed-Khaiyum.
Pak Viljoen ujar: "Kita seneng banget ngumumake Fiji Airways Premier Lounge, pengalaman santai kelas internasional ing Nadi. Kita bangga bisa nawakake produk iki kanggo tamu Kelas Bisnis, anggota Klub Tabua, tamu maskapai mitra lan uga pelanggan sing mbayar. ”

Unsur penting liyane ing ruang tunggu yaiku tembok ijo sing urip lan rasi lintang ing langit-langit sing nuduhake langit musim panas lan mangsa Fijia.

Spa sing kasedhiya uga kasedhiya kanggo kabeh tamu sing menehi perawatan ekspres kanggo tamu sing pengin entuk kemewahan pungkasan ing perjalanan. Layanan spa uga bakal mbukak tamu non-Lounge liwat lawang njaba.

Fiji Airways Premier Lounge bakal mbukak kanggo kabeh tamu Kelas Bisnis lan anggota klub Tabua Club sing lelungan ing penerbangan internasional Fiji Airways saka Bandara Internasional Nadi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.