Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Austria siyap-siyap ngunci kunci nalika kasus COVID-19 anyar mundhak

Austria siyap-siyap ngunci kunci nalika kasus COVID-19 anyar mundhak
Austria siyap-siyap ngunci kunci nalika kasus COVID-19 anyar mundhak
ditulis dening Harry S. Johnson

Austria bubar wis ngalami paningkatan kasus virus corona anyar sing anyar lan, miturut media lokal, negara kasebut bakal ganti saka anti-anti-ringanCovid-19 watesan kanggo kunci suwene telung minggu suwene. Kunci penguncian kasebut dijangka wiwit Selasa ngarep lan pungkasan nganti 6 Desember.

Sumber media sing nglaporake pangembangan kasebut nyebutake keputusan keputusan pamrentah.

Saiki, Austria duwe kurva wayah wengi, lan bakal diganti karo kunci kabeh dina. Kabeh pengecer "ora penting" bakal diprentah ditutup ing watesan anyar.

Watesan kasebut uga bakal mengaruhi sekolah dhasar sing saiki mbukak ing saindenging negara. Sekolah menengah wis ganti ngajar jarak lan saiki fasilitas kanggo siswa sing luwih enom uga wajib nindakake.

Kanselir Austria Sebastian Kurz dikarepake bisa menehi katrangan luwih lengkap babagan watesan sing bakal ditindakake sajrone konferensi pers mengko dina kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.