Asosiasi Warta Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Breaking Zambia News budaya Warta Industri Rapat rapat Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Agensi Pariwisata Zambia ngrancang FITUR Madrid

fitur etn
fitur etn
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Zambia diarepake bakal nampilake pariwisata lan potensial perdagangan ing Pameran Pariwisata lan Perdagangan Internasional Spanyol (Feria Internacional de Tourismo FITUR) ing Madrid, Spanyol.
Misi Zambia ing Prancis sing kerja sama karo Agensi Pariwisata Zambia bakal dipamerake ing pameran internasional iki wiwit tanggal 17 nganti 21 Januari, 2018 minangka bagean saka upaya kanggo nampilake produk lan layanan turisme negara kasebut uga mlebu Pasar Spanyol.
Duta Besar Zambia ing Prancis Mulia Humphrey Chibanda ujar manawa Zambia bakal njamin supaya bisa terus kompetitif nalika negara kasebut nyoba narik turis internasional anyar saka pasar anyar kaya Spanyol, Meksiko Argentina lan Brasil, amarga prospek gedhe sing ditawakake Turis berbahasa Spanyol ing saindenging jagad.
"Turis Spanyol sing lelungan menyang Zambia tetep sithik, lan kita kudu nandur modal luwih akeh babagan pemasaran lan promosi Zambia minangka tujuan wisata pilihan kanggo turis sing bisa ngomong ing Spanyol. Pasar turis Spanyol metu minangka sumber sing apik kanggo para pencari Safari lan petualangan, "tambah Duta Besar Chibanda.
Utusan Zambia menyang Prancis sing uga Perwakilan Tetap kanggo UNWTO saiki njaluk bisnis pariwisata Zambia kanggo njupuk kesempatan iki lan langsung hubungi Badan Pariwisata Zambia babagan carane bisa melu acara iki.
Duta Besar Chibanda luwih lanjut ngandhakake manawa ing pameran sing padha, Misi Zambia sing kerja sama karo Kamar Dagang lan Industri Madrid bakal nganakake forum Investasi Zambia - Spanyol tanggal 16 Januari 2018 ing Madrid, Spanyol.
Dheweke ujar manawa forum kasebut bakal fokus ing pangembangan Pertanian, Manufaktur, Energi lan Infrastruktur sing luwih saka 50 perusahaan Spanyol dijangka bakal melu.
Misi kasebut, pengin menehi saran marang sektor swasta Zambia sing pengin melu forum iki kanthi resmi ndhaptar karo Badan Pengembangan Zambia amarga fokuse Zambia yaiku nggawe kemitraan antarane para pelaku bisnis Spanyol lan Zambia.
Pamrentah Zambia uga samesthine bakal mlebu Memorandum of Standing (MoU) ing antarane Kamar Dagang Madrid lan Asosiasi Kamar Dagang lan Industri (ZACCI).
Misi sing kerja bareng karo Barcelona Dagang lan Industri bakal terus nganakake Forum Investasi Barcelona sing kaping pisanan ing tanggal 20 Februari 2018 ing Barcelona, ​​Spanyol.
FITUR minangka titik pertemuan global taunan kanggo bisnis turisme lan profesional tur dadi pariwisata internasional lan pameran perdagangan kanggo pasar Amerika Ibero mlebu lan njaba.
Acara kasebut narik akeh pameran saka saindenging jagad lan wis kabukten dadi pasar sumber sing apik kanggo turis sing nganggo basa Spanyol amarga meh kabeh negara sing nganggo basa Spanyol melu ing Pameran iki.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.