Asosiasi Warta Breaking News Nigeria Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan

Konferensi Menteri Pariwisata Afrika ing Nigeria

Pilih basa sampeyan
Nigmi
Nigmi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Federal Nigeria ujar manawa bakal kerja sama karo Federasi Asosiasi Pariwisata Nigeria (FTAN) lan para pemangku kepentingan liyane ing hosting Menteri Pariwisata Afrika ing wulan Juni 2018.

Menteri Informasi lan Budaya, Alhaji Lai Mohammed menehi jaminan kasebut dina Senen ing Abuja, nalika delegasi FTAN sing dipimpin dening Ketua Nasional, Alhaji Kareem Rabo menehi kunjungan hormat.

Nigeria, ing Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) kaping 22 sing dianakake wulan September ing Chengdu, China, menang hak dadi tuan rumah Konferensi Komisi UNWTO kanggo Afrika ing Abuja.

Mohammed ujar manawa FTAN, badan payung sing sah kanggo saben asosiasi sing gegandhengan karo pariwisata penting banget kanggo sukses konferensi kasebut.

Dheweke ujar manawa saka keanggotaan wiwit saka operator tur, pamilik maskapai, operator sewa mobil, lan pamilik hotel uga badan profesional liyane ing sektor kasebut, FTAN tetep dadi pemangku kepentingan utama ing industri pariwisata.

"Ora ana cara kanggo ngatur konferensi kasebut tanpa FTAN dipilih dadi salah sawijining panitia tujuan umum utawa sub-panitia.

"Sampeyan bakal melu banget amarga FTAN sing bakal nyedhiyakake layanan ing bandara, hotel lan pandhuan para pengunjung.

"Kesan sing bakal dideleng para pengunjung babagan Nigeria bakal gumantung marang efektifitas lan kompetensi macem-macem asosiasi ing FTAN.

"Mula, sampeyan kudu yakin manawa bakal nggawa sampeyan," ujare.

Uga nanggepi panjaluk FTAN supaya para anggotane ditunjuk dadi anggota Badan Pariwisata Parastatal, menteri kasebut ujar manawa Undhang-undhang sing mbisakake sawetara pamrentah wis ngatasi.

Menteri kasebut ujar manawa upaya Pamrentahan Dewan Presiden babagan pariwisata isih aktif lan bakal dadi prioritas menteri ing taun 2018. Mohammed negesake maneh komitmene kanggo budaya lan portofolio pariwisata ing kementeriane.

Sadurunge, Rabo negesake pentinge sektor swasta kanggo pangembangan industri pariwisata lan kabutuhan Pamrentah kanggo kerja sama karo asosiasi ing kegiyatan kasebut.

Dheweke ujar manawa FTAN siyap sinergis karo kementerian kasebut nalika mujudake Pranyatan 2017 minangka Taun Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan nganti taun 2030.

Rabo uga ngaturake ucapan selamat marang menteri kasebut ing pemilihan pungkasane dadi Wakil Presiden UNWTO kanggo Afrika lan ndhesek supaya nggunakake posisi kasebut kanggo ngembangake industri pariwisata bangsa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.