24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Jerman Breaking News Israel Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Penerbangan Lufthansa Tel Aviv-Munich nggawe pendaratan darurat ing Bulgaria

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-28
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-28
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penumpang dievakuasi sawise kebangkrutan darurat lan teknisi wiwit mriksa jet Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

Jet penumpang Lufthansa mabur saka Tel Aviv menyang Munich nggawe pendaratan darurat ing Bulgaria awal Rebo sawise ambune kobong nyebar liwat kabin kasebut.

Penumpang dievakuasi lan teknisi wiwit mriksa laporan Airbus, Saluran Israel 10.

Lufthansa njaluk ngapura marang penumpang sing terdampar lan menehi penginapan nganti bisa mlebu pesawat liyane kanggo terus menyang Munich.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov