Airlines Airport Ngeculake Warta Maroko Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis News Rilis pers Teknologi transportasi

Pesenan Royal Air Maroc kanggo Papat Dreamer Boeing 787

RoyalMaroc
RoyalMaroc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Boeing lan Royal Air Maroc (RAM) dina iki ngumumake supaya (4) 787-9 Dreamliners - regane regane $ 1.1 milyar rega dhaptar - sing bakal diaktifake Maroko operator gendera kanggo nggedhekake layanan internasional.

Pesenan kasebut, sadurunge didhaptar dadi ora dingerteni ing situs web Pesenan & Pangiriman Boeing, kalebu loro 787 sing dituku ing Desember 2016 lan loro sing dituku wulan iki.

Royal Air Maroc, sing wis ngeterake limang 787-8s, bakal nambah armada 787 hemat bahan bakar dadi total sangang kapal terbang. Royal Air Maroc mabur 787 ing rute internasional saka Casablanca kanggo Amerika Utara, Amérika Kidul, ing Timur tengah lan Eropah, lan karo pesawat tambahan rencana kanggo nggedhekake layanan menyang wilayah kasebut.

"Dina iki Royal Air Maroc duwe penerbangan langsung menyang 80 tujuan internasional. Thanks kanggo posisi sing unik minangka pusat geografis lan kualitas layanan sing apik, kita nggawa pelanggan saka kabeh penjuru dunia menyang tujuan sing dituju. Kanthi luwih saka 850 penerbangan saben wulan kanggo Afrika, Royal Air Maroc ngarsane paling jembar ing saindenging bawana maskapai apa wae, ”jarene Abdelhamid Addou, CEO lan Ketua Royal Air Maroc. Dheweke nambah, "Visi kita dadi maskapai utama ing Afrika ing babagan kualitas layanan, kualitas pesawat lan konektivitas. Pesenan pesawat generasi anyar kayata Dreamliner nyedhiyakake maskapai penerbangan ing jalur sing bener kanggo nggayuh visi. ”

"Pesenan tambahan Royal Air Maroc 787 minangka dukungan hebat tumrap kinerja ekonomi Dreamliner, efisiensi bahan bakar lan pengalaman penumpang sing padha," jarene Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales Global lan Pemasaran kanggo Pesawat Boeing Komersial. "Ngembangake hubungan antarane perusahaan sing diwiwiti meh 50 taun kepungkur, Boeing bangga ndhukung rencana pertumbuhan Royal Air Maroc ing Afrika lan luwih nyambung Maroko kanggo jagad iki. "

Royal Air Maroc ngrayakake 60 taunth mengeti taun iki. Armada kalebu luwih saka 56 pesawat Boeing, kalebu 737s, 767-300ERs, 787s lan 747-400. Ing Casablancaoperator adhedhasar ing jaringan domestik Maroko lan nglayani luwih saka 80 tujuan Afrika, ing Timur tengah, Eropah, Amerika Utara lan Amérika Kidul.

Boeing 787 Dreamliner minangka kulawarga pesawat super-efisien kanthi fitur sing nyenengake penumpang. Fuselage 787-9 digawe dawane 20 kaki (6 meter) liwat 787-8 lan bisa mabur 290 penumpang nganti 14,140 kilometer kanthi konfigurasi khas rong kelas. Efisiensi bahan bakar sing ora ana tandhingane 787 - nyuda panggunaan bahan bakar lan emisi karbon nganti 20 persen dibandhingake karo pesawat sing diganti - lan fleksibilitas jangkauan nggawe operator bisa mbukak rute anyar kanthi nguntungake lan ngoptimalake kinerja armada lan jaringan. Kanggo nglayani penumpang, Dreamliner nawakake jendhela sing amba lan ora bisa dimalukan, tong sampah sing gedhe, lampu LED modern, asor sing luwih dhuwur, ketinggian kabin ngisor, hawa sing luwih resik lan perjalanan sing luwih alus.

Boeing uga minangka mitra sing wis suwe Maroko, nyengkuyung pangembangan industri aerospace lan tenaga kerja negara kasebut. Boeing lan Safran minangka mitra usaha patungan ing Maroko Sistem Interkoneksi Aero-Teknis (MATIS) Aerospace ing Casablanca, pemasok berkualitas tinggi sing nggunakake luwih saka 1,000 wong sing nggawe bundel kawat lan sabuk kawat kanggo Boeing lan perusahaan aerospace liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.