Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Irlandia Italia Breaking News Kabar Breaking Latvia Warta Mewah Warta Breaking Walanda Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Prague: Hotel kasebut mundhak akeh banget kanggo wengi taun anyar, miturut survey

plancongan-plancongan
plancongan-plancongan
ditulis dening editor

Prague: Hotel kasebut mundhak akeh banget kanggo wengi taun anyar, miturut survey

Print Friendly, PDF & Email

Prague minangka salah sawijining tujuan sing paling larang ing Eropa kanggo nginep sewengi ing Taun Anyar, miturut survey saka situs web Prancis Allovoyages.fr.

Survei kasebut mbandhingake biaya akomodasi ing 40 lokasi Eropa sing populer ing wayah wengi tanggal 31 Desember 2017. Mung hotel sing dipanggoni kanthi peringkat paling ora telung lintang sing dianggep.

Ing Prague, penganugerahan ing Taun Anyar kudu nglampahi € 274 Euro kanggo kamar dobel paling murah sing kasedhiya. Yen dibandhingake karo tarif rata-rata ing ibukutha Cheska, iku mundhak meh 700% - kenaikan tarif paling gedhe saka kabeh 40 tujuan sing disurvei.

Mung rong tujuan sing metu dadi pricier tinimbang Prague: Amsterdam lan Edinburgh, ing endi kamar dobel sing paling murah sing regane bakal dikenani biaya € 314 lan € 293 Euros.

Tabel ing ngisor iki nuduhake 10 tujuan sing paling larang ing Eropa kanggo Taun Anyar 2017.

Tarif sing dituduhake nggambarake rega kamar dobel paling murah sing kasedhiya ing saben tujuan ing tanggal 31 Desember. Bandhing karo tarif biasa ditampilake ing kurungan, adhedhasar rata-rata tarif sajrone Januari.

1. Amsterdam € 314 Euros (+ 147%)
2. Edinburgh € 293 Euros (+ 218%)
3. Praha € 274 Euro (+ 697%)
4. Venesia € 272 Euros (+ 274%)
5. Wina € 264 Euro (+ 256%)
6. Budapest € 243 Euros (+ 465%)
7. Dublin € 220 Euro (+ 144%)
8. Milan € 207 Euro (+ 93%)
9. London € 196 Euros (+ 97%)
10. Riga € 194 Euro (+ 361%)

The asil lengkap survey kasedhiya ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.