Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Estonia ngeculake program acara kanggo perayaan satus taun 2018

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Estonia siyap-siyap kanggo perayaan Ulang taun kaping 100

Nalika Estonia siyap kanggo perayaan Ulang taun kaping 100, kanthi resmi diwiwiti tanggal 24 Februari 2018, program seni, musik lan tema bertema sejarah sing apik wis dirilis.

Nalika pahargyan bakal ditindakake ing saindhenging Estonia kanggo menehi tandha kabeh tonggak penting ing kedadeyan negara bersatu, macem-macem acara eksklusif, kalebu tema saka sejarah lan warisan menyang desain lan musik, uga bakal dianakake ing Inggris.

Keputusan kanggo nggedhekake program acara ing njaba wates kasebut minangka kesaksian kanggo komitmen Estonia kanggo ningkatake profil tujuan saka perspektif budaya ing pasar utama kayata Inggris.

Direktur Kunjungan Estonia, Tarmo Mutso menehi komentar: "Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo Estonia, kanthi perayaan kamardikan kanthi resmi diwiwiti wulan Februari, lan kita ngarep-arep bisa narik luwih akeh pengunjung ing taun iki nalika gabung karo kita kanggo ngrayakake acara penting kasebut. Kita pengin ngluncurake program acara sing menang ing Estonia lan penawaran budaya kanthi sakabehe, ing kene uga ing Inggris, amarga kita yakin bakal napsu pengalaman sing unik lan perayaan satus taun minangka kesempatan sing sampurna kanggo nampilake sing paling apik tawaran. ”

Ing ngisor iki dhaptar acara penting sing lagi ditindakake.

Acara adhedhasar Inggris

Paduan Suara Dewan Filharmonik Estonia ing Barbican, London - 30 Januari 2018

Paduan Suara Dewan Filharmonik Estonia bakal nindakake musik Arvo Pärt, salah sawijining komposer Estonia sing paling sukses ing sejarah musik, kanggo nandhani 100 taun wiwit kamardikan Estonia, uga pilihan musik Estonia. Ing sangisoré pengawasan direktur musik Kaspars Putninš, para pemain Paduan Suara Filharmonic Estonia, sing misuwur ing jagad amarga keseimbangan lan kohesi vokal sing luar biasa, bakal menehi wawasan unik babagan semangat musik negara kasebut.

Pameran seni lan kontemporer Estonia, 1 Maret - 31 Oktober 2018

Pusat Pengembangan Seni Kontemporer Estonia (ECADC) koordinasi program pameran lan skrining ing London sing dikhaskan kanggo abad kamardikan Estonia. 'Demokrasi bakal teka' minangka pameran internasional sing spekulasi babagan kemungkinan demokrasi ing mangsa ngarep. Ditata dening Emily Butler sing berbasis ing London lan Jonathan Lahey Dronsfield saka Galeri Wilkinson, bakal nampilake program film paralel ing Galeri Whitechapel. Film dokumenter @katjanovi, sing bakal ditayangke ing Bioskop Jalan Regent sing bersejarah, nyritakake salah sawijining seniman enom Estonia sing paling sukses saiki, Katja Novitskova.

Acara adhedhasar Estonia

Minggu Musik Tallinn, 2 - 8 April 2018

Barisan internasional luwih saka 200 seniman bakal ngisi papan konser paling apik ing Tallinn suwene seminggu kanggo upacara perayaan musik. Campuran macem-macem headline regional, artis anyar, tumindak canggih, lan jeneng internasional sing mantep bakal tampil ing festival Minggu Musik Tallinn. Program kasebut nyakup kabeh genre musik, wiwit avant-garde lan pop, nganti nari, logam lan musik klasik.

Jazzkaar, 20 - 29 April 2018

Diwiwiti ing taun 1990, Tallinn International Festival Jazzkaar minangka festival jazz paling gedhe ing negara-negara Baltik. Kanthi program inventaris lan asli, Jazzkaar minangka festival 10 dina sing narik luwih saka 3,000 seniman saka 60 negara sing beda. Edisi 2017 nyumurupi luwih saka 25,000 penggemar jazz sing teka - rekaman kabeh wektu. Jazzkaar wis nampa sawetara penghargaan sajrone jabatane lan wis dadi peringkat ing antarane festival utama ing Eropa.

Haapsalu Tchaikovsky Festival, 27 - 30 Juni 2018

Festival Haapsalu Tchaikovsky minangka festival teater musik internasional sing diatur kanggo ngurmati komposer terkenal Pyotr Tchaikovsky, sing biyen ngunjungi kutha rsort ing pinggir segara ing Haapsalu nalika preinan iki. Program iki nggabungake lan campuran campuran musik klasik lan ballet.

Festival Musik Pärnu, 16 - 22 Juli 2018

Festival Musik Pärnu lan Akademi Järvi didegake dening Paavo Järvi ing taun 2010 bebarengan karo bapake, Neeme Järvi, loro tokoh terkenal ing lanskap musik Estonia. Festival kasebut komitmen kanggo njaga swasana kulawarga iki kanthi nggawe swarga musik musim panas sing unik ing pesisir Estonia. Festival suwene seminggu dianakake ing macem-macem lokasi ing saindenging kutha Pärnu ing pinggir segara, kanthi fokus tartamtu ing musik orkestra sing dimainake dening orkestra Festival Pärnu Festival kelas dunia.

Dina Opera Opera, 19 - 28 Juli 2018

Pulo Saaremaa sing liar lan apik banget wis dadi festival musik opera sing sukses saben wulan Juli suwene sewelas taun kepungkur. Omah opera sing nampung 2,000 tamu dibangun ing plataran kastil abad kaping-13 sing nggawe lingkungan sing unik kanggo acara musik sing paling penting ing Estonia.

Europa Cantant, 27 Juli - 5 Agustus 2018

Festival EUROPA CANTAT, diwiwiti dening Asosiasi Choral Eropa ing taun 1961 lan dianakake saben telung taun, minangka titik pertemuan utama dunia korora. Tallinn bakal dadi tuan rumah edhisi 2018. Jalur tali kasebut yaiku A Million Ways To Sing lan 100 konser sing beda bakal dianakake ing Tallinn lan Estonia, kanggo ngrayakake abad satus. Festival unik iki nglumpukake luwih saka 4,000 penyanyi, konduktor lan komposer saka Eropa lan sateruse suwene 10 dina kanthi nyanyi.

Musik Leigo Lake, 3 - 4 Agustus 2018

Festival sing misuwur iki nggabungake alam lan musik kanggo nggawe pengalaman unik lan ora bisa dilalekake karo latar mburi Leigo Lake. Manggon ing pulau cilik legi willow Legio, bakal ana konser sing nampilake musik saka klasik nganti rock sing bisa disenengi para pengunjung festival nalika mlebu alam. Sore sore dadi puncak karo kembang api gaya Leigo - lampu teh tradisional lan ngambang.

Festival Birgitta, 9 - 18 Agustus 2018

Salah sawijining acara tanggalan budaya musim panas Tallinn, festival Birgitta nggabungake musik lan budaya. Saben wulan Agustus, reruntuhan biara Pirita abad pertengahan sing gedhe banget digawe dadi gedung opera modern ing pementasan macem-macem genre teater musikal: opera klasik, balet, tari kontemporer lan komedi musik - wiwit pagelaran tamu nganti produksi asli.

Opera Nasional Estonia 2018 musim, wiwit 15 Agustus 2018

Ing taun 1865, masarakat lagu lan drama "Estonia" didegaké ing Tallinn. Wiwit kuwi, teater "Estonia" wis ana pirang-pirang jeneng sajrone sejarah, nanging wiwit taun 1998, jenenge Opera Estonia Nasional lan musim 2018 dadi sing kaping 112, minangka perayaan tambahan kanggo festival kamardikan. Musim iki bakal diwiwiti tanggal 15 Agustus kanthi pagelaran musik populer “Boidler on the Roof” sing populer ing musik Jerry Bock.

PÖFF, Festival Film Wengi Ireng Tallinn, Desember 2018

Festival Film Ireng-Ireng Tallinn, sing diluncurake ing taun 1997, dadi salah sawijining festival film paling gedhe ing Eropa Lor lan ing salah sawijining platform industri regional paling rame, dadi tuan rumah luwih saka 1000 delegasi industri lan udakara 120 wartawan. Festival kasebut ditampilake udakara 250 fitur lan luwih saka 300 kathok cendhak lan animasi lan anane 80,000 wong saben taun. Ing payung POFF tiba, Hapsor Haapsalu lan Festival Film Fantasi HÕFF, kedadeyan ing wulan April ing kutha pesisir Haapsalu sing apik, lan Festival Film Cinta Tartu TARTUFF, festival film musim panas terbuka terbuka kanggo kabeh penggemar romansa lan film.