24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Costa Rica News Warta Breaking Peru Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

LATAM Airlines nglantik penerbangan menyang Costa Rica

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Klompok maskapai kasebut bakal ngoperasikake rute anyar menyang San José saka Lima, nawakake koneksi saka kutha kalebu Santiago, Buenos Aires, São Paulo, Montevideo lan La Paz.

Print Friendly, PDF & Email

LATAM Airlines Peru dina iki ngluncurake penerbangan nonstop antara Lima lan San José, Costa Rica, sing pertama kaline ngladeni negara Amerika Tengah.

LATAM bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan ing antarane rong kutha kasebut kanthi pesawat Airbus A319, Selasa, Jumuah lan Minggu. Wiwit wulan Maret, LATAM bakal ngoperasikake frekuensi tambahan dina Setu kanthi total penerbangan papat mingguan.

Penerbangan LA2408 bakal mangkat Lima jam 13:05, tekan ing San José jam 15:55, kanthi wektu penerbangan telung jam, 50 menit. Penerbangan bali (LA2409) bakal mangkat saka San José jam 17:15, mlebu ing Lima jam 22:05 kanthi wektu lelungan telung jam, 50 menit (kabeh lokal).

Penerbangan sing metu lan bali bakal nyambung kanthi gampang karo penerbangan menyang / saka Santiago, Buenos Aires, Mendoza, São Paulo, Rosario, Salta, Tucumán, Córdoba, La Paz, Antofagasta, Santa Cruz, Montevideo lan Asunción.

"Rute anyar iki minangka warta apik kanggo pariwisata lan konektivitas ing Amerika Latin, lan nguatake jaringan tujuan sing unik. Costa Rica misuwur ing jagad amarga macem-macem alam, lanskap lan kegiyatan ruangan - lan para penumpang ing saindenging wilayah kasebut bakal bisa ngakses tujuan kasebut kanthi koneksi liwat hub Lima, "ujare Enrique Cueto, CEO LATAM Airlines Group. "Ing taun 2018, kita bakal terus ngiyatake konektivitas ing wilayah kasebut lan Costa Rica minangka sing pertama saka 24 rute anyar sing wis diumumake kanggo taun iki, kalebu ing Boston, Las Vegas, Roma lan Lisbon."

Sajrone 2018, LATAM bakal nawakake 66,144 kursi kanggo layanan Lima-San José.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov