Breaking News Peru Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Bis ambruk ing tebing ing Peru paling ora 25 wong

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Paling ora 25 wong tiwas ing Peru nalika bis sing ditempuh nabrak truk, mula tiba saka tebing ing dalan sempit sing dikenal minangka "kurva setan."

Kecelakaan kasebut kedadeyan dina Selasa ing dalan gedhe sing mlengkung udakara 70 kilometer sisih lor ibukutha, Lima. Bis kasebut mandhuwur ing jurang lan plummet mudhun ing pantai udakara 80 meter ing ngisor iki.

Kepala divisi kontrol jalan raya Lima ujar, "Iki minangka zona kurva sing mbebayani," ujare Reuters. Kolonel Dino Escudero wedi yen korban tewas bisa uga mundhak amarga bis nggawa kira-kira 50 penumpang.

"Paling ora ana 25 wong sing tiwas lan udakara lima sing cilaka kalebu sing ditemokake nganti saiki," ujare Escudero.

Kecelakaan dalan asring banget ing negara Amerika Selatan amarga dalan gedhe sing ora aman. Polisi lokal ngluncurake penyelidikan babagan insiden kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov