24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Layanan sing luwih apik kanggo tamu Lounge Lufthansa

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Lufthansa pengin nggawe penginapan ing ruang santai dadi penake lan nyenengake kanggo tamu.

Print Friendly, PDF & Email

Kanthi akeh tawaran layanan sing anyar lan luwih apik, Lufthansa pengin nggawe kamar ing ruang santai lan nyenengake kanggo para tamu. LoungeNet minangka platform sing bisa diakses istimewa kanggo tamu santai lan ora dikenani biaya. Konten kasebut diadaptasi menyang lokasi santai. Saliyane informasi umum babagan perjalanan sing bakal teka, kayata informasi bandara utawa status penerbangan saiki, situs web iki uga nawakake penawaran khusus saka Lufthansa lan mitra kerja sama liyane sing dirancang kanggo tamu ruang santai. Contone, tamu Lufthansa bisa ndownload eJournals kanthi gratis utawa ndeleng informasi babagan nglumpukake lan ngijolake mil ing Miles & More. Ing bagean "Berita LoungeNet", para tamu diwenehi informasi babagan produk anyar lan tawaran ing ruang tunggu, kayata mbukak ruang santai utawa penawaran anyar ing fasilitas spa.

Lufthansa LoungeNet bubar uga dadi platform kerjasama karo perusahaan yoga TINT. Kabeh tamu santai duwe akses menyang olahraga istirahat yoga liwat LoungeNet, sing disesuaikan karo kahanan ing ruang santai. Liwat tautan, para tamu bisa nonton video aplikasi praktis lan gampang nyalin latihan ing kursi tangan ing ruang santai. Topik kalebu nyeri gulu lan punggung uga olahraga kanggo nyegah jetlag. TINTYOGA.com minangka situs web yoga multibahasa sing nggabungake para guru utama ing jagad ing siji platform.

Bekerjasama karo Konica Minolta, Lufthansa wis nawakake layanan cetak lan salinan gratis ing kabeh ruang ing Frankfurt lan Munich suwene pirang-pirang wulan. Tamu Lounge bisa ngirim dokumen menyang [email dilindhungi] lan baline nampa kode PIN supaya bisa miwiti nyithak printer ing Lounge. Layanan iki wis kasedhiya ing kabeh ruang santai ing Jerman wiwit pungkasan November - mengko uga ing saindenging jagad.

Cara sing populer kanggo ngenteni wektu ngenteni kanthi nyaman yaiku layanan spa ing Senator- lan Kelas-Kelas-Umum ing wilayah keberangkatan B ing Frankfurt. Spa kasebut dikelola dening CHI-MAS Institute lan nawakake penawaran khusus kanggo para plancong bisnis sing pengin santai lan butuh "istirahat". Iki kalebu perawatan kayata manikur, pedikur, rai lan macem-macem pijet kayata watu panas, olahraga, sirah utawa pijet tradisional Thailand.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov