24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Warta Breaking Kepulauan Marshall News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pengunjung Kepulauan Marshall: Priksa manawa sampeyan bisa ndeleng keindahan pulau ing halte bis

MRSVA
MRSVA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Proyek iki minangka proyek lukisan halte bis sing ana ing inisiatif sing diilhami dening One Island One Product.

Minangka bagean kanggo nglestarekake lan nylametake budaya kita, target proyek iki yaiku supaya legenda kasebut bisa nggayuh generasi mudha kanggo nguripake ilmu babagan sapa sejatine kita, kepiye carane kita dadi lan kenapa kita unik uga nggawe kaindahan ibukota lan nggawe katon luwih apik kanggo pengunjung.

Saben Stop Bus bakal nampilake legenda sing misuwur saka saben atol.

Sawise rampung proyek kasebut, peta lokasi bakal dicithak label sing saben label mandheg karo jeneng pulau sing nampilake legenda sing unik, peta iki bakal ditambahake menyang dhaptar daya tarik pulau.

miva_painting2    miva_painting5

Matur suwun banget marang kolaborator lan seniman kita dhewe amarga wis bisa nggarap iki.

 

miva_paint8      miva_painting4

miva_paint7   miva_paint9

miva_paint11      miva_paint10
Kommol Tata !! #onebusstoponelegend #ijojikidejadjolet #islandbeautificationprojects

(Sumber: Otoritas Pengunjung Kepulauan Marshall tanggal 4 Januari 2018)

miva_logo_2

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.