24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat Warta Breaking Nigeria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pesta Jalan Paling gedhe ing Afrika: Calabar Karnaval ing Nigeria

CarNig
CarNig
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Karnaval Calabar saka Nigeria bisa uga nuduhake Karnaval paling apik ing 2017, miturut ATQ News. Dheweke nyimpulake, sanajan ana kesalahan sing nyata sing ditindakake dening para panitia, kabeh wong nemokake cara kanggo seneng-seneng lan mulane Karnaval kasebut sukses.

Kanggo kaping pisanan, Karnaval Calabar padha karo tujuane; Pesta Jalan Paling gedhe ing Afrika. Karnaval taun iki kurang kanggo pertunjukan lan luwih saka pesta; Ora kabeh babagan pertunjukan Karnaval lan float, luwih akeh kanca sing metu kanggo seneng-seneng, ketemu wong liya lan mung nggunakake platform Karnaval sing diwenehake, awake dhewe bisa macak kaya sing dikarepake lan ora rumangsa aneh.

Tampilan warna lan budaya sing padhang kanthi sampah karo para penari sing nyenengake, kostum eklektik lan musik sing duwur. ATQ News / Idy Hyper Egba nulis -

"Rakyat wis nyerah. Dheweke ora bisa ngenteni maneh Pamrentah kanggo nggawe Karnaval Calabar maneh. Karnaval Calabar kanthi resmi dibajak karo sing paling penting: masarakat. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.