24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Oman Breaking News Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

Ngembangake industri pariwisata Oman: Crystal Laguna kanggo target Oman

carlos-salas
carlos-salas
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Crystal Lagoons wis ngenali pasar perhotelan lan pariwisata Oman sing saya maju, miturut Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia, diarepake bisa ndeleng investasi nganti US $ 1.7 milyar ing taun 2026, minangka area utama kanggo ekspansi ing Timur Tengah.

Teknologi canggih wis kabukten dadi sukses utama ing GCC, utamane ing Oman, ing endi Perusahaan Investasi Alargan Towell miwiti nggarap pembangunan campuran 50 juta dolar, nggunakake campuran. Laguna Crystal bakal nggawe laguna 40 hektar minangka bagean saka proyek kasebut, sing dadi pusat kanggo telung hotel, apartemen sing dilayani, souk campuran lan macem-macem fasilitas liyane.

Crystal Lagoons uga wis nandatangani kesepakatan karo Palm's Beach Company kanggo nggawe laguna limang hektar minangka inti kanggo Komplek Pariwisata Terpadu Al Nakheel sing diantisipasi kanthi semangat ing Wilayat Barka. Pambangunan laguna wiwit diwiwiti ing Q1 2018.

Carlos Salas, Direktur Regional, Timur Tengah, Crystal Lagoons, ujar: "Ngembangake industri pariwisata Oman minangka prioritas utama kanggo pamrentah, investasi bisa uga ndeleng sawetara merek keramahan sing diakoni teka ing pasar. Ing Crystal Lagoons teknologi kita ngidini nggawe banyu akeh sing ora mung sustainable nanging uga nawakake banyu pirus sing luar biasa kanggo macem-macem olahraga banyu ing lingkungan sing aman, cocog kanggo resort gedhe lan pangembangan perumahan.

"Nalika investasi ing negara iki saya tuwuh, uga kompetisi. Kita bisa nyedhiyakake pembedaan jangka panjang sing bisa digunakake sing menehi unik kanggo pangembangan liyane, mula kita bakal menehi faktor! "

Oman misuwur amarga duwe sawetara perairan paling resik ing donya, kaya sing diandharake karo laporan PBB. Teknologi Crystal Lagoons nyedhiyakake solusi sing bisa ditrapake lan bisa diterusake, sanajan ana tantangan kayata banyu lan pasokan energi, nyengkuyung upaya Oman kanggo pengawetan banyu resik kanthi ngindhari kontaminasi. Laguna Kristal nggunakake sembarang jinis banyu, kalebu payung saka banyu jero banyu, kanggo ngilangi kebutuhan kanggo ngonsumsi sumber daya banyu tawar sing terkenal.

Teknologi canggih nggunakake banyu nganti 30 kaping luwih sithik tinimbang lapangan golf lan setengah banyu sing dibutuhake kanggo ngilekake taman kanthi ukuran sing padha. Laguna buatan tangan uga nggunakake bahan kimia 100 kali luwih sithik tinimbang sistem filtrasi tradisional lan mung 2% energi sing dibutuhake sistem perawatan banyu konvensional kanggo kolam renang lan banyu ngombe.

Pasar real estate negara kasebut uga ngramal kenaikan, miturut laporan saka Cluttons. Kenaikan PDB 5.2% ing taun 2018 amarga nggawe produksi gas alam liwat lapangan gas Khazzan, pembukaan Bandara Muscat sing anyar, lan kemungkinan aturan pemerintah sing santai kanggo investasi asing sing ngidini warga asing duwe properti dhewe ing sanjabane ITC, kabeh duwe pengaruh positif ing ekonomi lan pasar real estate.

"Sanajan Oman lagi tahap awal ngrencanakake pangembangan perumahan freeware kanggo para investor ing sanjabane ITC, ana kemungkinan pangembang nggawe proyek sing nawakake macem-macem fasilitas lan ing kana kita ndeleng Crystal Laguna nggawe tambah nilai. Ing pengalaman kita, pangembang bisa ngisi premium kanggo properti sing ora ngerteni proyek kita lan saengga bisa entuk ROI sing kuwat, "tambah Salas.

Saliyane ekspansi ing Timur Tengah, Crystal Lagoons uga bubar ngumumake rencana kanggo nggawe model bisnis anyar sing bakal nuduhake perusahaan ngenalake Laguna Akses Umum (PAL) ing saindenging jagad.

Ing AS, Miami bakal enggal duwe laguna jernih kristal pertamane pribadi kanggo umum liwat penjualan tiket nalika ing Eropa, Spanyol bubar nandatangani kesepakatan kanggo mbukak PAL pisanan mung 30km saka ibukutha, Madrid. Diskusi awal uga ditindakake karo pangembang ing UAE, lan diskusi saiki lagi ditindakake. Crystal Lagoons bakal ngasilake bathi liwat persentasi tiket sing didol. 

Crystal Lagoons saiki duwe luwih saka 600 proyek ing tahap pangembangan lan negosiasi sing beda. ing 60 negara ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut nduwe loro Rekor Dunia Guinness kanggo laguna buatan tangan paling gedhe ing donya, sing pertama ing San Alfonso del Mar, Chili; lan Sharm El Sheik, Mesir, sing dadi rekor donya saiki ing 12.2 hektar.

LAGU CRYSTAL

Pasar internasional negesake regane inovasi teknologi iki, kanthi tuwuhing eksplosif sing kurang saka pitung taun wis entuk portofolio 600 proyek ing saindenging jagad ing sektor kutha, turis, publik lan industri, ing macem-macem tahapan pembangunan. Saiki perusahaan kasebut ana gandhengane karo perusahaan real estate internasional utama, kanthi limang bawana ing 60 negara, kalebu Amerika Serikat, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Mesir, Thailand, Indonesia, Singapura, Yordania, Meksiko, Brasil, Kolombia, Argentina , Peru, Paraguay, Uruguay, Chili, lan liya-liyane.

Dipatenake ing 190 negara, teknologi iki uga merevolusi pasar energi lan banyu internasional liwat aplikasi industri kanggo pendinginan energi termal lan tanduran industri, lan desalinasi banyu murah lan pemurnian.

Crystal Lagoons minangka siji-sijine perusahaan ing saindenging jagad sing bisa nawakake teknologi inovatif iki sing ngidini pangembangan laguna kristal bening sing bisa digunakake kanthi ekonomi sing cocog kanggo nglangi lan olahraga olahraga banyu. Awak banyu sing gedhe banget iki minangka fasilitas sing ora bisa diganti kanggo proyek real estate lan turis ing saindenging jagad, amarga nambahake nilai sing beda lan nyebabake revolusi ing industri real estate saindenging jagad.

Laguna kristal raksasa iki mung mbutuhake banyu kanggo ngimbangi penguapan lan tingkat konsumsi banyu udakara setengah saka taman kanthi ukuran sing padha lan nganti 30 kaping luwih murah tinimbang lapangan golf.

Teknologi kolam renang konvensional mbutuhake tingkat klorin residu sing dhuwur lan permanen utawa disinfektan liyane kanggo njaga banyu supaya bisa disinfeksi permanen menyang kolam renang lan supaya ora kena kontaminasi banyu sing digawa dening agen eksternal kayata siram. Solusi Crystal Lagoons yaiku ngetrapake pulsa desinfeksi ing laguna sing ora mbutuhake tingkat desinfeksi sing dhuwur lan permanen, nanging mung nggunakake pulsa kontrol jumlah oksidan / mikro-oksida sing sithik banget sing ditrapake miturut algoritma tartamtu ing pola sing spesifik banget. Asil saka sistem desinfeksi berbasis pulsa sing efisien yaiku jumlah bahan tambahan sing dikonsumsi nganggo teknologi Crystal Lagoons nganti 100 kali kurang saka jumlah sing digunakake kanggo kolam renang. Laguna khas duwe udakara 400 sensor / suntik kanggo tujuan kasebut.

Kajaba iku, beda karo bedane babagan pangobatan banyu lan syarat desinfeksi kaya sing wis dibahas sadurunge, kudu dielingake yen teknologi kolam renang konvensional mbutuhake filtrasi kabeh volume banyu antara 1 nganti 6 kaping saben dina (umume 4 kali saben dina gumantung karo peraturan. ), sing digayuh kanthi nggunakake unit filtrasi terpusat sing dikonfigurasi kanthi tradisional. Solusi Crystal Lagoons yaiku ngetrapake kombinasi gelombang ultrasonik sing beda ing banyu ing laguna, sing ngidini partikel rereged dadi aglomerat dadi partikel sing luwih gedhe sing gampang dicopot saka sistem, mung nggunakake 2% energi dibandhingake karo kolam renang konvensional sistem filtrasi terpusat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.