24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Keflavik ing Islandia nyathet rute anyar lan 8.8 yuta penumpang

KEF
KEF
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tuwuh kanthi 28% jumlah penumpang sing akeh banget, Bandara Keflavik nampani 8.8 yuta penumpang ing pungkasan taun 2017. Amarga meh rong yuta penumpang luwih akeh tinimbang taun sadurunge, hub Islandia wis nyekseni pertumbuhan imbang ing O&D lan nyambungake lalu lintas, nyebabake rekor liyane -pecah taun kanggo gateway.

"Seneng banget dadi bagean saka pertumbuhan cepet sing dialami ing Keflavik, lan ora ana tandha-tandha bakal mudhun," ujare Hlynur Sigurdsson, Direktur Komersial, Isavia. Dheweke nambahake: "Kanggo ngerti kanthi cepet bandara kita tuwuh, mung rong taun kepungkur, kita nampani 4.8 yuta penumpang sing artine sajrone 24 wulan kita meh nambah tikel lalu lintas. Prakiraan wis negesake manawa kita ora mung bakal tekan tandha penumpang 10 yuta sing pasti nanging uga bakal lulus taun iki. "

Ing 2017, total 107 tujuan ing 33 negara duwe sambungan langsung saka Keflavik, sing dioperasikake dening 32 maskapai penerbangan. Nglayani papan paling adoh ing Los Angeles (6,942 kilometer) 270 kali sajrone taun, Vagar sing paling cedhak (803 kilometer) 43 kali, Copenhagen dadi tujuan sing paling asring dilayani kanthi udakara 1,750 penerbangan sajrone taun. Jinis pesawat sing paling akeh digunakake ing bandara ing taun 2017 yaiku 757-200, banjur A321. 

Rute anyar 2018

 

Ningkatake jaringan rute sing wis mantep, bandara kasebut wis dijadwalake ngluncurake 14 tautan maneh ing paruh pertama taun 2018. Kanthi limang rute anyar ing Eropa, sisane bakal nambah hubungan Islandia menyang Amerika Utara, nyebabake Keflavik sambung karo 28 tujuan ing bawana.

 

Airline Tujuan Mulai frekuensi
Wizz Air Poznan (anyar) 31 Maret Telung saben minggu
WOW udhara Detroit (anyar) 25 April Papat kaping seminggu
WOW udhara London Stansted 25 April Saben
WOW udhara Cleveland (anyar) 3 May Papat kaping seminggu
Icelandair Dublin 8 May Nem kaping seminggu
WOW udhara Cincinnati (anyar) 9 May Papat kaping seminggu
Luxair Luksemburg (anyar) 9 May Weekly
Icelandair Cleveland 16 May Papat kaping seminggu
WOW udhara Louis (anyar) 17 May Papat kaping seminggu
WOW udhara Dallas / Fort Worth (anyar) 23 May Telung saben minggu
Airlines New York Newark 23 May Saben
Icelandair Dallas / Fort Worth 30 May Papat kaping seminggu
American Airlines Dallas / Fort Worth 7 Juni Saben
S7 Airlines Moskow Domodedovo (anyar) 30 Juni Weekly

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.