Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

KAZA Visa kasedhiya kanggo lelungan ing Zambia

Pilih basa sampeyan
kaza-visa
kaza-visa
ditulis dening editor

KAZA Visa kasedhiya kanggo lelungan ing Zambia

Print Friendly, PDF & Email

Badan Pariwisata Zambia ngumumake manawa para turis manca menyang Zambia saiki wis kasedhiya KAZA Visa kanggo digunakake. Visa kasebut wis diterbitake ing papat Perbatasan (Kenneth Kaunda International, Bandara Internasional Harry Mwaanga Nkumbula, Kazungula, lan Perbatasan Falls Victoria) ing Zambia.

Syarat lan kahanan sadurunge sing ngatur Visa KAZA tetep padha. Visa kasebut ditrapake kanggo warga negara 65 negara ing dhaptar Kategori B ing rezim visa Zambia lan Zimbabwe.

Ragad Visa KAZA yaiku US $ 50, lan sing ditokake mung teka ing papat port entri sing kasebut ing ndhuwur. Visa kasebut diterbitake kanthi pirang-pirang entri ing antarane 2 negara lan sah sajrone 30 dina.

Kanggo klarifikasi lan informasi luwih lengkap, hubungi Agensi Pariwisata Zambia ing
[email dilindhungi] or [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.