24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Myanmar Breaking News News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa bumi kuat nyerang Myanmar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.0 sing kuat nyerang Myanmar tengah saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.0

Tanggal-Tanggal • 11 Jan 2018 18:26:25 UTC
• 12 Jan 2018 00:26:25 cedhak pusat gempa

Lokasi 18.429N 96.087E

Jerone 10 km

Jarak • 37.5 km (23.3 mi) K ing Pyu, Myanmar
• 61.7 km (38.3 mi) S saka Paungde, Myanmar
• 67.6 km (41.9 mi) SSW saka Taungoo, Myanmar
• 79.5 km (49.3 mi) NNE ing Letpandan, Myanmar
• 128.1 km (79.4 mi) NNW saka Bago, Myanmar

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 6.2 km; Vertikal 0.6 km

Parameter Nph = 91; Dmin = 304.2 km; Rms = 1.11 detik; Gp = 37 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov