Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Cathetan gagal ing Bandara Billund

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ngirim asil paling apik ing sejarah bandara, taun kaping wolu kanthi lalu lintas penumpang, ngasilake kenaikan 9.2% kanthi kuat.

Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan taun rekor ing 2016, Bandara Billund ngeculake 12 wulan pungkasan kanthi level paling dhuwur ing lalu lintas penumpang lan kargo. Sambutan 284,000 luwih akeh penumpang tinimbang taun sadurunge ngasilake total 3.4 yuta penumpang sing liwat gapura paling sibuk ing West West ing 2017. Kajaba asil lalu lintas penumpang sing apik banget, volume muatan tekan level rekor ing Billund kanthi bandara nangani 73,000 ton, 9 % mundhak taun-taun.

Ngirim asil paling apik ing sejarah bandara, taun kaping wolu kanthi lalu lintas penumpang, ngasilake kenaikan 9.2% kanthi kuat. Lalu lintas internasional Billund mundhak kanthi 13.8% sing penting: "Rute internasional kita nuwuhake pertumbuhan sing signifikan sajrone sawetara taun kepungkur, lan 2017 ora kalebu," jlentrehe Kjeld Zacho Jørgensen, CEO, Bandara Billund. "Tangkap inti kita ngemot pitung kutha utama Denmark Barat lan kemajuan ekonomi ing wilayah kita wis kabukten sajrone 12 wulan kepungkur. Basis pelanggan sing kuwat njupuk kauntungan saka jaringan rute sing berkembang lan nguatake posisi Billund dadi bandara internasional Barat Barat, ”tambah Jørgensen.

Blok bangunan kanggo mbesuk

Billund wis nyusun limang rute tambahan lan siji maskapai anyar kanggo njaga kemajuan bandara ing taun 2018. Wiwit musim panas, Wizz Air miwiti sambungan langsung pertama bandara menyang Iasi, kutha paling gedhe nomer loro ing Rumania, kanthi layanan kaping pindho saben minggu saka 30 April. Maskapai penerbangan murah Hongaria uga bakal nuduhake wiwitan musim salju ing Billund nalika ngumumake minggu iki peluncuran link sing dikepengini banget karo Wina - 10 taun kepungkur nambahake lalu lintas ora langsung saben taun saben taun menyang ibukutha, kanthi 2017 nyathet paling dhuwur 350,000 wong Denmark sing tekan Austria.

Peluncuran layanan kaping telu saben minggu menyang Bergen ing musim panas mbesuk, Billund bakal nampani rawuh saka mitra maskapai anyar paling anyar, Widerøe. Gabung karo link bandara sing ana ing Bergen lan Oslo Gardermoen, penerbangan anyar kasebut bakal nemokake Billund nawakake cedhak 40 penerbangan menyang Norwegia saben minggu ing S18.

Banjur ing S18, Billund bakal nambah rong sambungan anyar menyang Athena nalika Ryanair miwiti layanan mingguan wiwit 15 Mei, lan Primera Air ngluncurake layanan kaping 19 saka Denmark Barat kanthi layanan mingguan menyang ibukota Yunani wiwit 23 Mei.

"Kita ngarep-arep taun liyane ngembangake sesambungan karo jagad iki," ujare Jørgensen. "Sajrone telung taun sabanjure, kita bakal nandur modal ing prasarana kanggo ndhukung strategi nyediakake bandara sing sustainable lan, kanthi mitra kita sing ngonfirmasi rute anyar, uga kenaikan frekuensi layanan sing wis sukses, kita bisa nerusake perjalanan lan entuk asil gedhe bebarengan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov