Airlines Airport Breaking Kuwait News Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News Teknologi Pariwisata transportasi

Qatar Airways kanggo nampilake Qsuite lan A350-900 ing Kuwait Aviation Show 2018

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Acara kasebut bakal ditindakake wiwit tanggal 17-20 Januari 2018 ing Bandara Internasional Kuwait.

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways seneng ngumumake partisipasi ing Kuwait Aviation Show 2018 sing wiwitan, ing ngendi bakal nampilake Boeing 777 sing dilengkapi kursi Kelas Bisnis anyar sing menang lan menehi penghargaan, Qsuite. Acara kasebut, sing bakal ditindakake wiwit tanggal 17-20 Januari 2018 ing Bandara Internasional Kuwait, uga bakal nampilake awak jembar Airbus A350-900 Qatar Airways.

Acara kasebut, acara pertama sing dianakake ing Kuwait, bakal ditarik ewu perwakilan industri lan media internasional. Partisipasi Qatar Airways diwiwiti ing taun 2018 kanthi rame, sawise ngilangi 11 taun rute sing diisi kanthi sukses lan luwih saka 50 kemenangan penghargaan, uga host tujuan anyar sing apik sing direncanakake kanggo taun mbesuk, kalebu Pattaya, Thailand; Pulau Pinang, Malaysia lan Canberra, Australia, mung sawetara.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways seneng melu ing Pertunjukan Penerbangan Kuwait sing pertama, sing bakal narik sawetara pabrikan penerbangan utama ing saindenging jagad. Aku yakin manawa Qsuite, produk Kelas Bisnis pertama sing anyar, lan Airbus A350-900 sing canggih bakal dadi atraksi utama ing saindenging minggu kanggo para industri, perdagangan, media lan penerbangan uga padha nuduhake Qatar Airways 'ngupayakake inovasi lan komitmen kanggo njamin pengalaman sing apik kanggo para penumpang.

"Minangka salah sawijining maskapai global sing berkembang paling cepet ing donya, ngoperasikake 63 penerbangan seminggu menyang Bandara Internasional Kuwait lan nyambung menyang luwih saka 150 tujuan, Qatar Airways duwe posisi apik kanggo nawakake layanan pemenang penghargaan kanggo kabeh wong sing melu acara udara kasebut."

Qsuite nawakake amben dobel industri ing Kelas Bisnis, uga lawang geser privasi sing bisa nggawe penumpang nggawe kabin pribadi. Diluncurake ing ITB Berlin ing Maret 2017 kanggo pujian global sing luar biasa, Qsuite wis merevolusi lelungan premium kanthi nggawa pengalaman Kelas Pertama menyang kabin Kelas Bisnis. Fitur sing dipatenake ing Qsuite nyedhiyakake pengalaman lelungan sing bisa disesuaikan kanggo para penumpang Kelas Bisnis Qatar Airways, supaya bisa nggawe lingkungan sing khusus karo kabutuhane dhewe, nggawa privasi, gaya, lan kemewahan tambahan kanggo lelungan Kelas Bisnis.

Pesawat pertama sing dilengkapi Qsuite diluncurake ing rute maskapai Doha-London musim panas pungkasan, mengko diterusake karo Paris lan New York, kanthi layanan menyang Washington, DC diluncurake awal wulan iki.

Pesawat Airbus A350-900 sing paling canggih, uga ditampilake ing acara kasebut, nduwe total 283 kursi, kanthi 36 kursi Kelas Bisnis lan 247 ing Kelas Ekonomi. Amarga desain kabin sing jembar, penumpang sing ditawakake ditawakake kanthi nyenengake ing kabin loro kasebut, kanthi amben Kelas Bisnis kanthi kursi sing rata lan kursi sing jembar ing Kelas Ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov