Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking Zambia News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Zambia Airways lagi layanan maneh

Pilih basa sampeyan
zambia-airways
zambia-airways
ditulis dening editor

Zambia Airways lagi layanan maneh

Print Friendly, PDF & Email

Ing pangembangan utama ing papan penerbangan Afrika, Zambia Airways bakal diluncurake maneh.

Ethiopian Airlines wis kerja sama karo Pamrentah Zambia kanggo mbukak maneh Zambia Airways. Pamrentah Zambia bakal dadi pemegang saham mayoritas kanthi 55% lan Etiopia duwe 45% saham ing maskapai kasebut.

Maskapai iki dimaksudake kanggo nyedhiyakake tujuan nasional lan regional sadurunge miwiti penerbangan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.