Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Moldova News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News

Kemitraan Turki Airlines lan Air Moldova sing menang

Air-Moldova-Code-Share-THY-Basin-M-3
Air-Moldova-Code-Share-THY-Basin-M-3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Moldova, maskapai penerbangan lan maskapai penerbangan paling gedhe ing Republik Moldova, lan Turkish Airlines, maskapai pembawa bendera nasional Turki, ngumumake teken perjanjian codeshare, efektif wiwit 29 Januari 2018.

Liwat kemitraan codeshare iki, Turkish Airlines lan Air Moldova bakal nambah kode penerbangan ing Istanbul - Kishinev vv sing dioperasikake kalorone pihak.

"Minangka Turkish Airlines, kita seneng bisa dadi mitra codeshare karo Air Moldova. Amarga wis duwe kerjasama sing migunani, kita yakin manawa, perjanjian iki bakal nambah hubungan sing wis apik lan ningkatake kerja sama komersial menyang level sabanjure. Kanthi ngenalake penerbangan gabungan ing antarane kalorone pihak, penumpang bakal luwih seneng alternatif lelungan antarane Moldova lan Turki liwat penerbangan gabungan. "Ujare Bilal Ekşi, Wakil Ketua & CEO Turkish Airlines.

"Minangka Air Moldova, kita seneng amarga kolaborasi jangka panjang karo Turkish Airlines nganyari dadi level anyar kanthi tandatangani kemitraan codeshare iki. Kita ngormati kerjasama iki lan pinuju nggunakake modal kanggo menehi solusi lelungan tambahan menyang basis pelanggan. Kita uga ngarepake bisa ningkatake lingkungan bisnis Moldova lan Turki kanggo mujudake proyek investasi ing kaloro negara kasebut. " ujare Iulian Scorpan, Direktur Umum Air Moldova.

Wiwitane, kalorone operator bakal nemtokake kode ing Istanbul - penerbangan Kishinev vv kanthi bebarengan. Gawan poin ngluwihi lan / utawa rute liyane uga bisa ditaksir minangka tahap kapindho sawise aktivasi perjanjian codeshare iki. Penerbangan gabungan bakal nawakake sambungan sing cepet lan gampang kanggo pelanggan sing ninggalake Istanbul, kutha Turki paling gedhe lan uga pusat penerbangan penting ing wilayah kasebut, menyang Kishinev. Kajaba iku, njupuk struktur pelengkap jadwal saka kaloro operator lan kesepakatan sing bisa digunakake kanthi timbal balik; bakal ngidini para pelanggan maskapai penerbangan bisa menikmati konektivitas sing apik ing hub masing-masing.

Turkish Airlines, mabur menyang luwih akeh negara lan tujuan internasional tinimbang maskapai liyane ing donya, saiki makarya nganti luwih saka 300 tujuan penumpang lan kargo internasional ing 120 negara. Sabanjure, Air Moldova nawakake sambungan sing cekak lan gampang ing bandara Chisinau kanthi mangkat saben dinane menyang 30 tujuan ing Eropa, Federasi Rusia lan Timur Tengah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.